Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lepsza zona co miala 10 partnerow i sie ostro wybzykala niz taka co byla sama

Polecane posty

Gość gość

bo ta druga sie obudzi predzej czy pozniej i bedzie ja ciagnelo do tego by sie przekonac jak jest w lozku z innymi

Gość jolaNiewiadoma
Czy ty jestes ta zona co miala 10 partnerow?

Gość gość
Qrwa zawsze bedzie qrwa nie zaleznie czy ma blone czy nie ale pozadne dziewice maja przewage nad pozadnymi nie dziewicami - nikt ich nie mial dlatego dziewice sa lepsze ;)

Gość gość
wspolczuje mezowi ktory sie skupia nad liczba eks-partnerow wybranki , koles musi miec niska samoocene;-)

Gość Jurekkkkkkkkkkkk
Nikt nie chce miec przeoranej zony.Puszczalska bedzie sie zawsze puszczala. K***wska natura.

Gość gość
G****o prawda, jak dobrze posuwasz żonę to nigdy nie zdradzi. Choć miała tylko mnie. Bo nawet do głowy jej nie przyjdzie, że ktoś może być jeszcze lepszy i zwariowany. Szczególnie kiedy spełniasz jej fetysz dla innych do spełnienia graniczący z cudem.

Gość gość
jesli aktywnosc seksualna rozumiesz jako puszczanie sie to kazda kobieta poza dziewica sie puszcza - dziewica jak nia juz przestanie byc to bedzie sie puszczac - tak jak twoja mama oraz siostra;-)

Gość gość
"G****o prawda, jak dobrze posuwasz żonę to nigdy nie zdradzi. Choć miała tylko mnie. Bo nawet do głowy jej nie przyjdzie, że ktoś może być jeszcze lepszy i zwariowany. Szczególnie kiedy spełniasz jej fetysz dla innych do spełnienia graniczący z cudem. " xx glupoty opwiadasz;-) kobiety zdradzaja z powodow ktorych faceci nie rozumieja, a chetnych do spelniania damskich fetyszy jest baaaardzo duzo wiec nie wiem czym sie podniecasz czy raczej asekurujesz;-)

Gość gość
:-D

Gość kobieta38 z zasadami
Nigdy nie zdradzilam🖐️

Gość gość
Ja nie musze się asekurować bo Ona sama chce. Mi też to sprawia przyjemność. Masz jakiś ból, że nam się układa ?

Gość gość
Dziewice lepsze taka co miała 10 facetów nie jest normalna w sumie ma predyspozycje do bycia prostytutką.Rozumiem że mogła szukać miłości i mieć 2 czy 3 partnerów ale powyżej 5 to już zwykłe zamiłowanie do skoków w bok. Aha i kobieta zdradzana też nie ma więcej niż kilku partnerów bo boi się komukolwiek zaufać więc nie mówcie że to nasza wina.

Gość gość
" gość dziś Ja nie musze się asekurować bo Ona sama chce. Mi też to sprawia przyjemność. Masz jakiś ból, że nam się układa ? " xx alez ja nie widze zeby sie wam ukladalo;-) piszesz w watku w ktorym mowa o zdradzie kobiecej piszac ze twoja cie nie zdradzi ci bo cos tam - moim zdaniem nie siedzisz w jej glowie i gwarancji nie masz, a z opisu wnioskuje ze nie rozumiesz podow dla ktorych laski zdradzaja lub nie;-)

Gość gość
" gość dziś Dziewice lepsze taka co miała 10 facetów nie jest normalna w sumie ma predyspozycje do bycia prostytutką.Rozumiem że mogła szukać miłości i mieć 2 czy 3 partnerów ale powyżej 5 to już zwykłe zamiłowanie do skoków w bok" xxx jakiej milosci - moze sie po prostu byzkac lubi, hm?:-) a co to ma wspolnego z prostytucja ktora jest forma zarobkowania -hahaha ;-) ;-) ;-) xx "Aha i kobieta zdradzana też nie ma więcej niż kilku partnerów bo boi się komukolwiek zaufać więc nie mówcie że to nasza wina" xx nigdy nie wiesz ile kobieta ma partnerow wiesz tylko to co ona chce zebys wiedzial;-)

Gość gość
dok.. większosc mowi, ze jest dziewicami , zresztą faceci tez zanizaja liczbę partnerek i zazwyczaj mowia o 2-3 zeby dziewczyna im zaufala

Gość gość
nie zgadniejsz . co baba to inne pomysły po ślubie ... jedna była k***a całe zycie a po slubie nie da sie innemu dotknać a inna cnotka przed a potem j***e sie ze wszystkimi. mam ciekawy przykład w towarzystwie . znajomek ożenił sie z laska ktora przed nim nie miała zadnego partnera. zawsze sie zachwycał ze wyrwał se niesmiganą . urodziła mu syna, chłopak ma juzz 3 latka wiec mozna se pozwolic czasem na wyjscie. no i wychodza na zmaiane raz ona z kolezankami raz on z kumplami. ... no i z tego co wiadomo to teraz dopalaja ja konkretnie na tych imprezach.

Gość gość
" znajomek ożenił sie z laska ktora przed nim nie miała zadnego partnera. zawsze sie zachwycał ze wyrwał se niesmiganą . " xx naprawde byl taki naiwny i jej wierzyl?;-))) facet nie ejst w stanie stwierdzic czy laska sie wczesniej byzkala - chyba ze ma na mysli tylko stosunek waginalny;-)

Gość gość
po czym wy niby oceniacie czy 'nie smigana' hah po blonie ? teraz taka za 2 tysie albo i taniej zrobisz to tylko kawalek bardzo cieniutki zresztą nablonka. Prawie polowa kobiet rodzi się bez a reszta traci ja z ogorkiem lub bananem w wieku 13 lat..

Gość gość
przykro mi panowie ale nigdy nie będziecie mieć takiej pewności w dzisiejszych czasach gdzie nawet pochwe mozna obkurczyc :)

Gość gość
poza tym co to znaczy dziewica? ze nie miala stosunku waginalnego ? (operacje na chwile na bok). A jesli uprawiala seks oralny to jest dziewica czy nie, a seks analny to nadal dziewica czy juz nie? a seks homoseksualny - to jeszcze dziewica (zalozmy ze bez penetracji) itd.? ;-) ;-) mi sie wydaje ze 'blony' to maja niektorzy faceci w mozgach;-)

Gość gość
Jesteś idiotką i chyba próbujesz przed samą sobą usprawiedliwić własne puszczalstwo, bo inaczej nie wymyślałabyś takich bzdur. Nie każdego ciągnie do seksu z wieloma, niektórym 2 czy 3 partnerów w zupełności starcza. Po drugie ci którzy mieli wieli, przeważnie i przez całe życie wielu mają, bo są uzależnieni od takich emocji albo traktują seks jak sport.

Gość gość
" gość dziś Jesteś idiotką i chyba próbujesz przed samą sobą usprawiedliwić własne puszczalstwo, bo inaczej nie wymyślałabyś takich bzdur. Nie każdego ciągnie do seksu z wieloma, niektórym 2 czy 3 partnerów w zupełności starcza" xx aha czyli 2 i 3 partnerow to jeszcze ok ale 5 to juz "prostytucja", tak?;-) ;-) bo twoje zasady sa zasadami wszystkich - hahaha ;-) xx "Po drugie ci którzy mieli wieli, przeważnie i przez całe życie wielu mają, bo są uzależnieni od takich emocji albo traktują seks jak sport. " xx potrezby w ciagu zycia tez sie zmieniaja - jak ktos imprezowal jak szlaony majac lat 20 to twoim zdaniem oznacza ze bedzie imprezowal nawet majac lat 40 i 50?;-)

Gość gość
"G****o prawda, jak dobrze posuwasz żonę to nigdy nie zdradzi." x dokładnie. Zasada znana od lat. Jak ktoś jest całkowicie zadowolny z seksu to nie myśli o seksie z innym. Mój trzec***artner jest ideałem w łóżku, istny zwierzak, nikt na mnie tak nie działał, więc naprawdę nie myślę o innych, ba wręcz wiem, ze z żadnym nie będzie mi tak dobrze, mam też dość specyficzne pragnienia, które może 1 na tysiąc spełni w sposób który by mnie zadowolił... Po prostu trzeba się z kimś dobrze dopasować pod względem oczekiwań i preferencji. To podstawa udanego, bardzo udanego i długiego związku. I tylko o to chodzi - o dopasowanie i o nic więcej.

Gość gość
"dokładnie. Zasada znana od lat. Jak ktoś jest całkowicie zadowolny z seksu to nie myśli o seksie z innym" xx to zalzy jaka wage ma seks - dla niektorych, zwlaszcza kobiet, sama gra (uwodzenie) jest duzo wazniejsze - jak kobieta jest takim typem to bedzie uwodzic facetow z tego powodu a nie z takiego czy obecny partner technicznie jest sprawny xx "Po prostu trzeba się z kimś dobrze dopasować pod względem oczekiwań i preferencji. To podstawa udanego, bardzo udanego i długiego związku. I tylko o to chodzi - o dopasowanie i o nic więcej. " xx nie , potrezby sa rozne - niektorych nudzi monotonia, proste.

Gość gość
ojj nieprawda. Przykład moja siostra. Przed mężem miała chyba z 10, mąż był któryś z kolei, złapała go na dziecko w wieku 21 lat (a puszczała się od 16 roku życia), szybki sex, ciąża, po 3 miesiącach od poznania się brali ślub cywilny bo ciąża. Urodziła dziecko, po paru latach drugie. No i co, po 30tce jej odwaliło, mąż się jej znudził, znalazła sobie kochanka :) Tak więc niestety ale szmata zawsze będzie szmatą.

Gość gość
Nie wkładaj mi w usta słów, których nie wypowiedziałam. To ty uważasz, ze każda musi się "wybzykać" i śmiesznie projektujesz na resztę kobiet własne odczucia. Choć jest masa kobiet, które takich potrzeb nie mają. Owszem, potrzeby się zmieniają, ale ru/chacze czy ruch/aczki rzadko kiedy się zmieniają, co da się zaobserwować. I co innego gdy z tymi 10-cioma było się w związku, tudzież dłużej się z nimi spotykało, a co innego jeśli było to ******ie się w kiblu na dyskotece czy one night stand...

Gość gość
to ta kretynka ROR :D nie odpisujcie tej trollicy 🖐️

Gość gość
"to zalzy jaka wage ma seks - dla niektorych, zwlaszcza kobiet, sama gra (uwodzenie) jest duzo wazniejsze - jak kobieta jest takim typem to bedzie uwodzic facetow z tego powodu a nie z takiego czy obecny partner technicznie jest sprawny" a c***j nas obchodzą takie kobiety? i po c***j takie w ogóle wchodzą w związek? bo nie rozumiem poza tym skończ sama sobie przeczyć durna strzało, najpierw piszesz o porządnym wybzykaniu się, a potem o tym, ze jednak seks nie jest dla nich ważny, tylko emocje

Gość gość
Seks ma zawsze dużą wagę, nawet nie zamierzam sprzeczać się o taką oczywistość. I naprawdę satysfakcjonujący seks powoduje zawsze dobre emocje. A jeśli ktoś jest uzależniony od "motylków" i od tego całego haju na początku fazy zauroczenia to raz - jest jak ćpun, dwa - związki nie są dla niego, więc nie powinien w nie się pchać. Jeśli "monotonią" nazywasz udany seks z tym samym partnerem, to odpuść sobie związki.