Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinno sie pomagac komus kto ma 64 lata i nie przepracowal ani dnia

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie jesli ktos ma 64 lata i na 100 % nie przepracowal ani dnia bo albo praca byla ciezka albo pieniadze zamale nigdy nie znalazl wiec odpowiedniej pracy mylse ze niepowinno sie dac takiej osobie nic a nic ani nawet kromki chleba a wy ?

Gość gość
Nic a nic !!!!!!!!!

Gość gość
kopa w dupę może za friko dostać co najwyżej

Gość gość
Tez tak mysle dobrego kopa nienawidze leni zyja z nasze

Gość gość
może o Stacha Ź ci chodzi? znam gościa

Gość gość
Nie na 100 % nieznasz goscia

Gość gość
Rzepemu dac do cuja niej zre

Gość gość
Nie ma takich ludzi. Nawet jak nie pracujesz zawodowo , pracujesz w domu. Czy to kobieta czy męzczyzna. Nawet takim ludziom co cale zycie nie kiwneli palcem , nalezy sie renta socjalna :) Zazdrościsz im ? Podziwiasz ich poziom zycia ? :P Nie bedziesz na nich robil ? Nie masz na to wpływu, tak samo jak nie masz wpływu ,na oderwanie polityków od ich koryt , ktore systematycznie zapełniasz :)

Gość gość
Tak masz racje ale sie brzydze takich ludzi i ja takiemu nigdy nic nie dam i nic nie zazdroszcze :)

Gość gość
są takie baby, co były całe zycie na utrzymaniu męża, nie pracowaly, jak się zestarzeją to mąż je porzuca dla młodszej, rozwod i taka baba zostaje sama... ale z tego co wiem to chyba jakis zasilek im sie należy, choć to są grosze. albo alimenty ex mąż musi im placic, choć czytalam o takim przypadku, że mąż wyjechal za granicę i wtedy nie ma alimentow, nic. Baba nawet ubezpieczenia zdrowotnego nie miala, bo jej w urzędzie pracy nie chcieli zarejestrowac bo tam tylko do 60 roku zycia rejestrują.

Gość gość
Takim ludzom to powinni jeszcze prawa zabierac nic nie dawac to sa Pasozytu nie ludze takie baby zyja kosztem mezow ale wszystko ma swoj koniec

Gość gość
Tak takim ludzom powinno sie dawac codzennie rzepe na obiad surowa rzepe

Gość gość
Spracowane polaczki nigdy nie przyznają sie ze chcialyby mniej zapierdalać. mysla ze ludzie pobierający zasiłki kradna jakies im należne pieniądze :D Durnie nie wiedzą, ze podatki to koszt życia w społeczenstwie, a utrzymywanie niezdolnych do pracy to niewielki procent wszystkiego, zreszta najwięcej pobierają ci którzy juz nawet nie muszą się liczyć kilku tysięcy w ta czy tamta strone

Gość gość
Ja juz sie przyznaje ze chcalbym mniej pracowac pracuje cale zycie nigdy nie bralem zasilku ale to tak po jak najmniejszej lini oporu a ty co nie pracuja nic nie wolno dawac .Ja pracuje jak po najmniejszej lini oporu jestem w systemi place podatki zus ale Pasozyty nic nie placa nic dla takiego nic

Gość gość
Bo kury domowe powińy mieć umowę o pracę w domu i wtedy by tak nie było.Na blokach taka nie ma co robić,ale przy domu jest praca na okrągło.Kupa okien do mycia,ogród do obrobienia,trawa do koszenia,gotowanie,pranie,dzieci wozić dokąd prawa jazdy nie zrobią.Widzę jak sąsiadka rodziców zapieprza ąły dzień praktycznie,a u nas do wszystkiego kogoś załatwiali rodzice i trzeba było płacić babie za sprzątanie i mycie okien,mama pracuje i nie ma czasu na nic,ale się mogę pochwalić,że nigdy w domu nie siedziała.Jedliśmy na stołówkach,a tamte dzieci miały domowy obiad.Nikt nas nie pilnował,bo rodziców nídy nie było w domu aż do wieczora.Ludzie są chamy nieżyczliwe dla kobiet,które się dla rodziny poświęcą.

Gość gość
Dobra wymowka sa kobiety co mialy 5 dzeci i przepracowaly mínimum te 20 lat