Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co na prezent dla 6 l dziewczynki ? na mikołaja, czym bawią się wasze dzieci

Polecane posty

Gość gość

jak myślicie co mogę kupić dla 6 letniej dziewczynki ? pojęcia nie mam tak myślę że może coś z lego ? ale nie wiem czy się bawi klockami ? pomóżcie

Gość ewelka330
Może coś co ją rozwinie jakoś? Na http://florexpol.eu/313-tulipany mają ładne cebulki tulipanów. Jakby tak jej kupić i do tego jakaś łopatkę czy grabki? Miałaby zajęcie. Nie w domu, a na świeżym powietrzu.

Gość gość
W 90 przypadkach na sto dla 6-latki sprawdzi sie zestaw Lego Freinds. Moja corka lubi tez Littlest Petshop i My Little Pony (figurki, zamki, domki,...) ale tu juz nie ma reguly, bo znam dziewczynki w tym wieku ktorych te zabawki wogole nie ruszaja ale za to przepadaja za Barbi ;)

Gość gość
Oprocz tych wymienionych wczesniej corka bardzo lubi wszelkie zabawy kreatywne (mozaiki, wycinanki, mandala, przedmioty do robinia z filcu, pudelka do dekorowania, zestawy do robienia branzoletek, breloczkow..)

Gość grymałka
ja mam 8 i 6 latka, ostatnio uwielbiają gry na dice+ to jest elektroniczna kostka do gry z bezpiecznymi i rozwijającymi grami.

Gość gość
Polecam piasek kinetyczny

Gość gość
A jak dziewczynka6letnia takich smieci tylko np. woli ksiazke poczytac albo na rowerze pojezdzic przeciez 6 lateka to juz szkolne dziecko moja na gwiazdke dostanie fotel do biurka i ksiazke bo to chciala a lalek nie nawidzi

Gość filemonica
mama_bliźniaków nie wiem jak u Ciebie, ale moje dzieci wcale nie ciagnie do tradycyjnych planszówek, a dzięki dice+ poznajaa najpopularniejsze planszówki ale w wersji elektronicznej. Poza tym n kostce mam 14 gier, a tradycyjne planszówki wychodzą dużo drożej.

Gość gość
Atrakcyjne dla dziecka i praktyczne dla rodzica jednocześnie są zegarki z telefonem i lokalizatorem. Modny aktualnie gadżet zwiększjący bezpieczeństwo dziecka, sama mam stąd: http://smartsafe.pl/bezpieczne_dziecko.html