Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fetysz stóp...

Polecane posty

Gość gość

Postaram się w skrócie nakreślić swój problem a raczej problem mojego chłopaka. Otóż fascynują go...kobiece stopy!!! Wręcz podniecają. Pamiętam jak na pierwszej randce prawie przez cały czas wpatrywał się nie w moją twarz ale w moje stopy! Kiedy mówię, że idę na pedicure jego popęd seksualny osiąga prawie maximum. Jak przychodzę z pracy czasem po całym dniu i wiadomo stopy nie są świeże on i tak zdejmuje mi skarpety, dotyka moich stóp czy nawet wącha je! Wybiera ze mną buty ( najlepiej te z odkrytym palcem) kupuje mi skarpety i pończochy. Nawet nazwał moje palce dużego Stefa a małego Lolo. Kiedyś wręcz błagał mnie czy może iść ze mną do kosmetyczki, pozwoliłam mu i widok piłowania czy malowania powoduje u niego silną ekscytację. Oczywiście bardzo go kocham ale już jutro jadę do psychologa umówić go na terapie. Kocham mojego chłopaka ale to co wyprawa niesłychanie mnie obrzydza. Czy wy tez tak macie?

Gość gość
prowo 0/10

Gość gość
dziady to zboki :O

Gość gość
mnie też kręcą stópki i co z tego? może nie stawiam ich na pierwszym miejscu ale są sexy (oczywiście nie każde, przede wszystkim zadbane muszą być) wg statystyk 80% facetów ma fioła na punkcie stópek damskich, tylko część z nich sie z tym po prostu kryje bo jak sie odkryje to potem tak jak autorka uważa się takiego faceta za psychicznego

Gość gość
Ale co konkretnie w tych stopach was kręci? Palce? Pięta? Tak uważam, że coś z nim jest nie tak no bo sorry gdyby to były oczy, włosy, dłonie nawet szyja to ok ale stopy? Czyli część ciała gdzie występuje dość duża liczba gruczołów potowych, które są małe i zazwyczaj brzydko pachną? Nie, nie mogę pojąć...

Gość gość
Tak samo jak oczy tak samo i stopy mogą być czymś podniecającym. Mnie tam podniecają zgrabne uda i krągłe tyłki oraz średnie sutki.

Gość gość
a pipka to niby ładnie pachnie?

Gość gość
eheheh