Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy juz zawsze bede sama?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie kochani. Prosze o pomoc Mam 23 lata pracuje ucze sie i... Wlasnie i. Mam 3 letniego synka. Nie przyszedl na swiat z jednorazowej nocy... tylko po prostu gdy moj byly partner dowiedzisl sie o ciazy wyjechal i nigdy wiecej nie wrocil. Syn nie jest wynikiem braku kontroli. jego ojciec byl moim jedynym partnerem.... jestem od ponad 3,5 roku sama. Jestdm porzadna zadbana pracujaca kobieta ale ... gdy facet bez wzgledu na to ile ma lat, czy ma 20 czy 30 dowiaduje sie o tym xe jestem rowniez mama ... ucieka ... nie szukam sponsora i tstusia na pepen etat. Chce po prostu prxytulic sie do kogos obejrzec z kims film jak kazdy czlowiek potrzebuje czulosci ... syn potrzevuje nie coraz mniej nie wymaga butelek i pieluch teraz ma klocki bajki ... a moje wieczory sa coraz dluzsze i ... samotne smutas.gif czy naprawde tylko dlstego ze mam synka zostsne stara panna.? Tylko dlatego nie jest mi dane prxytulic kogos ... ubrac biala suknie i dzielic z kims zycie smutas.gif , ?jestem wybrakowana zuzyta nieczyta i z najnizszej polki dlatego ze jestem mama... czy tak juz zawsze bedzie? Pozdrawiam p

Gość gość
Nie musi byc tak zawsze. Po prostu nie trafilas na takiego ktory bylby na takie cos gotowy. Moja kolezanka rozwodka co i rusz z kims wychodzila i w koncu natrafila na tego wlasciwego. Maja drugie dziecko wspolne.

Gość gość
Ale dlaczego obwiniasz dziecko, wiele bezdzietnych też jest samych

Gość gość
absolutnie nie obwiniam mojego synka! tylko, ogolowo mowie ze z racji tego , ze jestem matka jestem odrzucana :

Gość gość
szukaj przez INternet, napisz wprost na portalach ze masz dziecko i szukasz parnera powaznego dla siebie, ktory pokocha tez Twoje dziecko Tak jest uczciwie i nie odezwie sie do Ciebie nikt z przypadku

Gość gość
POWIEDZMY SOBIE - MY, KOBIETY - PRAWDĘ, TAK UCZCIWIE: jeżeli mężczyzna porzuca kobietę w ciąży, to nie wolno go nagradzać rodzeniem dziecka i dbaniem o te jego przekazane geny. Odchodzi a jest czas? To trzeba ciążę usunąć. A jeśli się tak nie zrobiło - to dobrej rady nie ma. Kobieta ma już zj****e życie, a dziecko żyje z piętnem nie chcianego. Jeśli zaś jakiś inny mężczyzna będzie chętny do wychowywania cudzego dziecka, inwestowania w nie, to albo jest desperatem czy naiwniakiem, albo... pedofilem.

Gość gość
wiecie co ... uswiadomiliscie mi cos ... ja sie faktycznie zamkne i wroce do swojego zycia. ...

Gość gość
Wiesz co, wyjedz do normalnego kraju, zmien otoczenie. Bo jak na razie to jestes ofiara koltunskiej mentalnosci, ktora wartosc jednostki utozsamia ze zdolnoscia do rozplodu. Plus do tego domieszane sa kretynskie idee katolickiej 'czystosci'. MAsz 23 lata nie 103! Zycie przed toba, ale naprawde zmien otoczenie.

Gość gość
No przecież tego chciałaś podejmując decyzję o urodzeniu dziecka.

Gość gość
Autorko da się. Byłam samotną mamą, teraz mam meża i planujemy dziecko,jego pierwsze, moje drugie. Wszystko przed Tobą, w końcu trafisz na kogoś kto nie tylko zaakceptuje ale pokocha Twoje dziecko. Pozdrawiam i głowa do góry :)