Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Główne powody spozniania sie okresu

Polecane posty

Gość gość

Okres mi sie spoznia kilka dni, brzuch mnie pobolewa ale nie krwawie, nawet nie mam sluzu i nie wiem jakie mogą byc powody tego spozniania :/ ostatnio dużo łykałam tabletek przeciwbólowych... może coś z tym? Kochałam się z chłopakiem ponad miesiąc temu i dla świętego spokoju ponad dwa tyg po zrobiłam test i wyszedł mi negatywny, a okresu dalej nie mam :/

Gość gość
Powodów może być wiele. 1.ciąża 2.stres 3.zaburzenia hormonalne 4.odchudzanie

Gość gość
Właśnie ja sie przez ostatni czas bardzo stresowałam nową pracą, zaburzenia żywności również miałam bo nie jadłam regularnie posiłków tylko kiedy znalazłam czas. Co do ciąży to właśnie bałam się że może jestem ale dwa tygodnie po stosunku nie miałabym takich objaw, po prostu się wystraszyłam, poczytałam w necie i od razu mialam wszystkie objawy, zrobiłam test 16 dni po stosunku, z pierwszego moczu i wyszedł negatywny. A teraz też się stresuje i czekam na ten okres...

Gość gość
Kępiński i Jędrzejko to już lekarze przestarzali!

Gość tekla231
Ja wcześniej miałam zaburzenia okresu ale były spowodowane złą dietą teraz przy odchudzaniu wiem,że trzeba jeść regularnie co 3h pić 1,5l wody dziennie;) a nie tylko woda jak wcześniej;/ teraz przyjmuję również suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl by wspomóc swoje odchudzanie!