Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam migrene i cierpie strasznie, tabletka przeciwbolowa nie pomaga

Polecane posty

Gość gość

spac mi sie nie chce wiec się błąkam po mieszkaniu :( :O

Gość gość
Jak masz migrenę to trzeba przywalic trzy etopiryny i sie położyć paracetamol i ibuprom tu nie pomoże

Gość gość
ja też choruję na migrenę w mojej rodzinie to dziedziczne mi pomaga Excedrin MigraStop ma podobny skład do etopiryny ale jest lepszy bo mi po nim przechodzi a po etopierynie już nie są też tabletki cine, sumamigren ale one są bardzo drogie i na receptę

Gość gość
Mi pomaga goracy prysznic

Gość gość
najlepszy lek p.bolowy bez recepty to ANTIDOL, ten z obrazkiem bolącego zęba, ma w skladzie paracetamol i kodeine dobra jest tez stara Pyralgina, mi zawsze pomaga tylko nie wolno jej brac często Ibuprom i apap to gó/wno a na bardzo silne migreny i bole głowy są tryptany np lek Zomig i inneale tylko na recepte

Gość gość
gość dziś x ty żeś chyba nigdy migreny nie miał :D pyralgina :D to nawet na ból miesiączkowy nie pomaga

Gość gość
tak jak pisałem etopiryna w dużej dawce, albo najlepiej ten Excedrin MigraStop współczuje, bo miewałem swojego czasu takie migreny, że aż mi oko łzawiło i rozsadzało doslownie głowę. Także wiem dobrze, co to jest migrena :/

Gość gość
Sumigra jest super. Bierz leki na migrenę, a nie jakieś ogólnodostępne przeciwbólowe...

Gość gość
dokladnie, ludzie mylą ból głowy z migreną, nie wiedzą co to znaczy miec migrene :O pyralgina jest dobra ale na gorączke, to chyba najlepszy lek przeciwgorączkowy ale jako przeciwbolowy jest slaby

Gość gość
Najlepszym lekarstwem na migrenę jest orgazm. Serio.

Gość gośćasia
Ja biorę teraz drugi miesiac Divascan na recepte sama poszłam do ogólnej i powiedziałam jej żeby mi przepisała,jest lepiej bóle rzadsze i krótsze.Wyczytałam w necie o tych tabletkach.

Gość gość
Idź do lekarza. Ja jak miałam problem z migreną, która powracała co kilka miesięcy, udałam się do http://www.wyleczbol.pl/ . Teraz na szczęście mam już spokój.