Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Robert Winnicki, ten narodowiec faszysta wygląda jak zniewieściały gej?

Polecane posty

Gość gość

mały, chudy, delikatny głos, taki pedalek... moze to faktycznie jest gej ? wg brytyjskich badan ludzie homofobiczni w wiekszosci przypadków w rzeczywistosci sa ukrytymi homo ! ten caly mechanizm wyparcia

Gość gość
bo nim jest ? :D

Gość gość
No bo przecież nim jest, inaczej nie byłby tak p******y gdyby nie musiał tego tłumić i ukrywać, w RN muszą się niestety pieprzyc po kątach ale za to jak ostro...aż miło :classic_cool:

Gość gośćśćć
idź lepiej jedz te swoje kartofle z koperkiem

Gość gość
sam brzmisz homofobicznie ciulu

Gość gość
zazdrościcie chłopakowi bo nie siedzi tak jak wy całymi dniami na kafe :D Przynajmniej coś w zyciu osiągnie a wy będziecie egzystować przed komputerem :o

Gość gość
Winnicki nie siedzi na kafe bo kąpie się w s*****e i jest brutalnie rżnięty przez kolegów to nie ma czasu

Gość gość
Ja zaraz idę kąpać się w złocie tylko chciałam na odchodne żeby wam żyłka pękła bo obrażam waszego idola- kryptociotę z kupą zamiast mózgu. Ja spadam wy tu gnijcie i bijcie konia do winnickiego :classic_cool:

Gość gość
gość dziś od razu widać że mu zazdrościsz takich atrakcji :D pewnie marzysz żeby być na jego miejscu :D

Gość gośćść
gość dziś no i jednego idioty mniej dzisiaj na forum :D

Gość gość
Jestem dziewczyną to jak mam zazdrościć gejowskich atrakcji?

Gość gość
gośćść dziś powiedziała menda która sama zarzuca komuś siedzenie na kafe :D

Gość gość
skoro gardzisz osobami homoseksualnymi, to winnicki powinien być twoim idolem, czemu go opluwasz?

Gość gość
Gdzie ja napisałam że gardzę? Gardze tylko kryptoc*****i z rn.

Gość gość
Najgorsze są kryptoc***y ukrywające. Stąd w nich tyle nienawiści i agresji.

Gość gość
A to każdy narodowoieć musi mieć łysy łeb?i skąd pomysł że winnicki to faszysta? Oj dzieci, do szkoły lepiej!

Gość gość
Co za bzdury. Równie dobrze można stwierdzić, że gejki wypierają swoje skłonności hetero... :O

Gość gość
przystojny facet z tego co wiem to homoseksualiści są często albo stereotypowo zniewiesciali z niedoborem testosteronu albo "hypermasculine" z nadmiarem testosteronu.Mężczyźni z umiarkowanym poziomem testosteronu = najczęściej heteroseksualisci.

Gość gość
Jasne. Im niższy poziom testosteronu, tym facet bardziej męski. Winnicki jest totalnie aseksualny. I te jego drobne kobiece dłonie, he he. To już ten jego kolega Braun jest ładniejszy. Rydzyk lubi takich chłopczyków. Pewnie Ziobro zazdrosny:)

Gość gość
A skłonności hetero nikt nie musi tłumić, bo hetero są społecznie jak najbardziej akceptowani.

Gość gość
przecież Winnicki się ożenił...

Gość gość
polaczkowe śmierdziele będzie rżnięci żylastymi wielkimi muzułmański8mi kutaami w te pryszczate dupska hahahahaha

Gość gość
a ja nie rozumiem tej niechęci do Winnickiego, oglądałam sporo wywiadów z nim i ciężko się z nim nie zgadzać chociażby w kwestii uchodźców. Według mnie dobrze że ktoś taki jest w sejmie, chociaż lepiej byłoby gdyby RN wszedł do sejmu jako partia

Gość gośćCzolemWielkiejPolsce
R. Winnicki jest autorytetem w swoich pogladach narodowych a wy lewackie scie/rwa wrazie konfliktu bedziecie spier/da/lac a My Wszechpolacy bedziemy wasze pe/da/lskie obsrane doopska bronic i doopska waszych matek i dzieci z honorem. Wasze dzieci sa rownierz przyszloscia Naszego narodu ale niewypaczajcie im mozgow jak i wam wypaczyli.

Gość gość
Poluzował ci się już zwieracz i mogę w******* cię straponem (bo nie mam c***a), prawacka suczko? :classic_cool: udam że jestem chłopcem :)

Gość gość
Hehe przegrywy i looserzy kafe tudzież obleśne paszteciary co nawet imigranet ich nie zechce zazdroszczą haha ! Tamten typek kosi teraz 12 tysi poselskiej diety , zapraszają go do mediów a tu tylko hejt przegrywom pozostaje hahaha! A ch.. czy on homo czy hetero ważne by dobrzedla pożytku kraju w Sejmie działał i za to go rozliczą ludzie .

Gość gość
Skoro jest narodowcem to nie może być faszystą. Jedno drugie wyklucza.

Gość gość
"R. Winnicki jest autorytetem w swoich pogladach narodowych". Dla biednego ciemnego ludu byle kto może stać się autorytetem.