Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on mnie podrywa?

Polecane posty

Gość gość

pracuje w cukierni, spodobal mi się stal klient, starszy o parę lat, za każdym razem jak go obsluguje , pogada ze mną, jak mu wydaje resztę dotyka mojej dłoni tak oscentacyjnie, usmiecha się, kiedyś mi owoce przyniósł z tekstem"prosze dla pani , żeby pani smutno nie było":D... ostatnio otworzyłam mu sklep jak już było nieczynne, wpuściłam go uśmiechał się patrzył mi w oczy zlapal za rękę i przytrzymał aż mnie prąd przeszedł...... nie wiem albo on jest tylko uprzejmy.,.. sama już nie wiem... co myślicie

Gość gość
jest tylko miły

Gość gość
kocha cie

Gość gość
omg, przecież to jakiś zbok:O nikt normalny nie łapie ekspedientkę za dłoń, prócz starszych panów, powiedzmy 75+, którzy dają w ten sposób upust wdzięczności :D no ale pisałaś autorko, że on tylko parę lat starszy, więc jeśli sama nie jesteś babcią, to sprawa jest jasna, zboczeniec jakiś albo zdesperowany mąż którego żona zdradza, a on sam żylety się chwyta na siłę starając się przypodobać by podnieść zmemłane ego :)

Gość gość
mi to to nie wygląda na zwykłą uprzejmość, podrywa cię i to w takim starym klasycznym stylu jak dżentelmen :) a nie jakieś "hej maleńka"

Gość gość
PRZYCHODZI; kłania się w pas akcentuje dzien dobry , do widzenia, itd z taką klasą to robi jak nikt inny

Gość gość
zaproś go na kawe :)

Gość gość
ja mam go zaprosić??? a jak się wygłupie? może on tak do każdej... sama już nie wiem... czemu on nie może czegoś więcej zrobić... tylko tak pomalu pamału albo poprostu lubi tak

Gość gość
-pan jest taki czarujący że może kiedyś wyskoczylibyśmy gdzieś na kawke? ;)

Gość gość
a ty byś chciała żeby zaproponował ci spotkanie? może on lubi dawkować sobie przyjemności i odsuwać je w czasie, i się tak z tym nie spieszy? :)

Gość gość
Na pewno Cię kocha( jak napisał gość wyżej) Na pewno jest nieśmiały Na pewno się nie wygłupisz jak go zaprosisz na kawę a teraz tak całkiem serio: mam duże poczucie humoru :)

Gość gość
w sumie wolę na razie pomału jak się toczy... , że tak powiem slodkie to jest:D robi to w tak elegancki sposób , że szok... ale może on tylko tak się bawi...i z każda tak flirtuje... sama nie wiem... nie chce sobie wyobrażać nie wiadomo co ale pociąga mnie jak cholera

Gość gość
wczoraj przyniósł mi parasol bo padało... pogadał ze mną... sama już nie wiem może przesadzam i on tak z każdą...

Gość gość
tanie zagrywki, badz ostrozna, mysl rozsadnie