Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poszlibyscie w tej sytuacji na pogrzeb??

Polecane posty

Gość gość

W gimnazjum chodzilismy do jednej klasy przez rok, a przez 3 miesiące byliśmy para. Byłam jego pierwsza dziewczyna i on oficjalnie też był moim pierwszym chłopakiem. Z serii tych dziecinnych związków... Nawet trochę go lubiłam, ale tylko troszkę. Nie była to żadna sympatia czy tym bardziej zauroczenie. A jeszcze krótko przed tym mówił że bardziej podoba mu się moja przyjaciółka ( strasznie nieatrakcyjne,nieladna). Nie wiem do tej pory czy chodziło o jej sposób bycia ( była bardziej otwarta,imprezowiczka, miała chcieć już w tym wieku) czy o coś innego. Nieważne. Nie mam pojęcia dlaczego zgodziłam się na ten "zwiazek" on był bardzo nieatrakcyjny, ja wręcz na odwrót. Wszyscy chłopcy slinili się do mnie, w tym Ci najprzystojniejsi. Z nimi nie chciałam być a temu Uleglam ,choc to nie byl samiec alfa. Bardzo spokojny człowiek. Mówił że mnie kocha itp, no ja niestety nie odwzajemnialam tego, chciał mnie pocałować ale nie chciałam więc tylko się przytulalismy ,spędzaliśmy czas jak znajomi. Potem zerwalam bo doszłam do wniosku ze to nie ma sensu. Byłam raz u niego, jego rodzice, bracia i bliska kuzynka bardzo mnie polubili i od razu zaakceptowali. Potem już nie mieliśmy kontaktu, wyjechalam do innego miasta z rodzicami. Czasami go widywalam, tak raz na pół roku i było tylko "czesc" jednak w ogóle o nim nie myślałam ani sweter nie mam do niego sentymentu. Nie wiem czy iść tam? Teraz mam 22 lata a wtedy mieliśmy po 13.

Gość gość
Ani nie mam do biego sentymentu* Chcice*

Gość gość
Pytasz się, czy iśc na pogrzeb, a połowa Twojego wywodu, to skupianie się na tym, jaka jesteś piękna, a Twoja przyjaciółka nieatrakcyjna, tak samo jak on. Co ma piernik do wiatraka?! Ale musisz być okropnie zapatrzona w siebie.

Gość gość
A czyj to pogrzeb tak wgl? Bo nic nie napisałaś co się stało

Gość gość
ale idiotka

Gość gość
Chyba tego chłopaka albo przyjaciółki

Gość gość
a kto zmarl?Bo z tekstu nie wynika na czyj pogrzeb?

Gość gość
Nie potraficie wyciągać wniosków?? Przecież napisałam to w taki sposób ze łatwo można się domyślić kto zmarł. Gdzie połowa tekstu to wywód o mojej atrakcyjności ? Wspomniałam o tym w jednym zdaniu. Tutaj to zawsze się znajdą jakieś p******e dziewucha które tylko czekają jakby tu zmieszać z błotem ładniejsza od siebie.

Gość gość
Ok odpowiadając dosadnie zmarł ten chłopak. Opisałam sytuację bo może ktoś był w podobnej??? Nie wiem czy tam iść

Gość gość
Ja dokładnie odniosłam takie wrażenie jak reszta.Nigdzie nie pisze o kogo chodzi. A o chłopaku piszesz jakbyś chciała do niego wrócić ale coś tam. I w sumie nie wiem o co ci chodzi.

Gość gość
Znałaś go, także powinnaś pójść jako znajoma. Przez tyle lat nikt nawet nie bedzie pamiętał, że byliście parą. Oczywiście nie pchaj się do przodu, tylko stój razem z innymi dalekimi znajomymi. To taki zwyczaj iść z kimś kogo się znało w ostatnią drogę na ziemi.

Gość gość
jak chcesz

Gość gość
gość dziś Po to zakłada się temat, żeby napisać konkretnie o co chodzi, chyba, że to ''zgaduj zgadula'' dla dzieci? A co w ogóle Twoja uroda ma do tego tematu? To zdanie też dużo, o Tobie mówi: ''Tutaj to zawsze się znajdą jakieś p******e dziewucha które tylko czekają jakby tu zmieszać z błotem ładniejsza od siebie. '' Już tak nie wywyższaj swojej urody, trochę pokory księżniczko.

Gość gość
Jezuuuuu ona jest chora psychicznie.

Gość gość
Jak to czytalam,to pomyslalam sobie,ze masz 13 lat.

Gość gość
straszne masz 22 lata,a myslalam ze 15

Gość gość
Jeśli masz/miałaś jakikolwiek szacunek do tego człowieka to idź. Jeśli masz iść bo inaczej nie wypada to nie idź i daj mu święty spokój. Pomodl się za niego i tyle wystarczy.