Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie,którzy nie docenią osób bardzo do siebie pasujących

Polecane posty

Gość gość

chociaż może nie ideałów,będą całe życie sami bo praedopodobnie najlepiej jest im w samotności.

Gość gość
Moja mama i tata bardzo do siebie pasują, a ja ich doceniam. Ufff...nie przeżyję życia w samotności.

Gość gość
nie mówię o mamie i tacie,tylko o partnerze

Gość gość
mówisz o docenianiu osób bardzo do siebie pasujących heheheheeheheheheheehehe

Gość gość
ale dobrze mówisz,prawdopodobnie najlepiej ci z mamą i tatą,faceta byś się pewnie bała

Gość gość
Ty zaś się nie boisz, ale oni ciebie tak.

Gość gość
pierniczysz smuty jakieś nędzne

Gość gość
prawdę piszę

Gość gość
Jaką prawdę, pełno jest osób, które kogoś nie doceniły (bo mają takie prawo) a potem doceniły kogoś innego i żyją sobie dobrze i miło z partnerem. Tym bardziej, że druga strona może myśleć coś innego o tym niby wysokim stopniu dopasowania. Twój wątek brzmi jak typowe roszczenia porzuconej osoby, ale do tego także masz prawo.

Gość gość
niektórym najlepiej jest w partnerstwie, ale i tak całe życie sami :)

Gość gość
ale ja im tego prawa nie odbieram,na razie jeszcze mnie nikt chyba jeszcze pewnie nie porzucił,ale jeżeli nie doceni się gdzie jest ewidentne,że bardzo do siebie pasują,to prawdopodobnie mają w sobie coś,co sprawia,że najlepiej im samym itd.

Gość gość
drugi raz coś się może nie przytrafić,zwłaszcza w pewnym wieku,

Gość gość
No to najwidoczniej tak, ale ja nawet nie znam takich wielkich samotników, którzy by z praawdziwie bratniej duszy zrezygnowali.

Gość gość
zle odczytanie takich sygnałów,czy ludzie do siebie pasują czy też nie,i czy to docenią czy nie,będzie bardzo podobne do furory jaką każdy miał do niedawna robić po studiach,a okazało się,że dupa blada jak to się mówi

Gość gość
a ja znam taką samotnicę,która się boi ludzi,ona chyba by nie wytrzymała mieszkania z jakimkolwiek faceta,chociaż gada non stop,że chciałaby mieć minimum piątkę dzieci

Gość gość
a ja znam taką samotnicę,która się boi ludzi,ona chyba by nie wytrzymała mieszkania z jakimkolwiek faceta X heh, a chociaż wychodzi z domu i ma szanse poznać jakiegoś? :)

Gość gość
i ja nie mówię o jakimś byciu ideałem kogoś,ale o takiej sytuacji,że w iluś kluczowych aspektach dogadują się od niezle do bardzo dobrze,a to co ich różni to jest wręcz ciekawe kręcące a przynajmniej do zniesienia

Gość gość
Patrząc na siebie, to mogę stwierdzić, że samej jest mi dobrze, ale jeśli trafię na kogoś naprawdę świetnego, to spróbuję sprawdzić czy z kimś także jest dobrze :)

Gość gość
bywa różnie, niekoniecznie ten ktoś woli być samotnkiem, to tak jak z tymi wiecznymi chłopcami, którzy nie oświadczają się swojej kobiecie przez 6 lat chociaż wszystkie lata były przeżyte dobrze, potem para się rozstaje i za rok chłopiec jest po ślubie z nową kobietą :P i jakimś cudem ta nowa nie musi się prosić, wszystko się dzieje "samo"

Gość gość
więc jak ktoś takiej osoby w pewnym wieku nie doceni nie dostosuje się chociaż trochę do drugiego człowieka,to pewnie ma coś w charakterze co sprawia,że najlepiej gdyby został sam

Gość gość
widać ten chłopiec z pierwszą dziewczyną był z braku laku,nieco na siłę,z desperacji,a druga dziewczyna to było to coś,przynajmniej możliwe do zniesienia

Gość gość
a reszta to pewnie jakiejś dorabianie dobrej miny do złej gdy

Gość gość
więc jak ktoś takiej osoby w pewnym wieku nie doceni nie dostosuje się chociaż trochę do drugiego człowieka,to pewnie ma coś w charakterze co sprawia,że najlepiej gdyby został sam X Pewnie i tak, ale kiedy ten samotnik i nie-samotnik przejrzą na oczy? Pewnie dużo za późno. Trochę to głupie, bo jednak ktoś z nich powinien się skapnąć, że coś jednak jest nie teges. Ale potwierdzam, że do człowieka trzeba się dostosować, właściwie do każdego, nie możliwe jest aby każdy zawsze reagował tak, jak nam się podoba, ktoś kto tego nie pojmuje jest zbyt dziecinny lub zbyt egoistyczny. Możemy tez uznać, że zbyt samotniczy hehe.

sam jestem z wielu części złozony i wielu nie świadomy :p co to dalej bedzie ?

Gość gość
jak co będzie,co ma być to będzie

wyobrazam sobie zycie ktore chce i za tym ide i zycie inne bedzie zawsze niedopasowane ale mozna zyc w potępieniu ? Kazdy niby sam wybiera .

Gość gość
jestem sama bo nie spotkalam odpowiedniego faceta

jak kobieta chce byc sama i do niej mam love to tzn. Mną sie nie interesuje ale ...

wyobrazam sobie zycie ktore chce i za tym ide i zycie inne bedzie zawsze niedopasowane ale mozna zyc w potępieniu ? Kazdy niby sam wybiera .

Gość gość
Jest bardzo mało wyjątków samotników- eremitów, którzy chca być sami, większość ludzi nie znosi samotności.