Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem za luźna dla mojego faceta :(

Polecane posty

Gość gość

Czuję się jak wielkie obrzydliwe stare wiadro a jestem młoda dziewczyną która jeszcze nie rodziła :( To znaczy jemu jest przyjemnie wtedy kiedy ja już mam dość, bo robię się wtedy ciasna ale też niestety sucha i jest ryzyko, że pęknie prezerwatywa(już taka przykra akcję mieliśmy i bardzo długo się po tym stresowałam, kupa kasy na tabletkę poszła itd). Czy to normalne żebym była taka luźna kiedy jest mi przyjemnie? Ja pod koniec zazwyczaj już nie mogę a on dopiero wtedy ma przyjemność ale ze względu na prezerwatywę wole dokończyć ręką i ustami.A może to on ze mnie robi głupka i wina leży w tym, że on za dużo zabawiał się sam i teraz potrzebuj***ardzo silnej stymulacji by mieć przyjemność? Bo nawet gdybym była ciasna to nigdy nie ścisnę go jak ręką... Nie wiem co o tym myśleć i przestaję mieć ochotę na seks :( Bo głupio mi, że on nigdy nie może we mnie dojść.

Gość gość
moze duzo sluzu produkujesz... a poza tym problemy z za luznymi pochwami maja nalogowi onaniści przyzwyczajeni do mocnego usciskucreki. facecik mogl nie walic konia tylko zajac sie czyms bardziej wartosciowym, a teraz ma przesrane przez wlasna glupote :D

Gość gość
No tak faktycznie na początku jestem straaasznie wilgotna a później nagle robię się sucha ale co za tym idzie łatwo o uszkodzenie prezerwatywy(no i ja wtedy tez jum mam zwyczajnie dość).

To raczej wina jego przyzwyczajenia do ucisku ręcznego :P. x Prezerwatywa w znacznym stopniu obniża wrażliwość, więc facet rzeczywiście może nie czuć Ciebie. Jak ma grubego członka, to niech wypróbuje rozmiar XXL prezerwatyw. Wtedy członek nie będzie mocno ściśnięty i jego wrażliwość wzrośnie. x Powiedz mu też by onanizował się w prezerwatywie. Wtedy będzie ona dla niego dodatkowym pobudzeniem.

Gość gość
Myślę, że ma całkiem zwyczajny rozmiar, nie jest zbyt ściśnięte. Do tego używamy cienkich unimil skyn. Chciałam przejść na tabletki ale niestety mam inne problemy zdrowotne i nie mogę ich brac.

Gość gość
zapisz go na odwyk od masturbacji. na takich przykładach widać, ile krzywdy wyrzadza nadmierna stymulacja seksualna bez zdrowego seksu z partnerką.

Gość gość
ale masz glupie problemy , ,przeceiz nie musi dochodzić w pochwie . róbcie stosunek aż dojdziesz do orgazmu , a potem wyjmijcie go i spusc go ustami

Gość gość
ale autorka sie zle czuje, gdy jej partner nie moze dojsc w jej pochwie, dla niej to jest problem, dla ciebie nie musi