Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toja678

CZUJE SIE JAKBYM BYŁ NA HAJU ALBO PIJANY?

Polecane posty

Gość toja678

Witam mam taki problem ze, piwkowałem sobie z 4 lata codziennie po 4-6 piwek(tyskie), nie pale fajek,kawy nie pije,nie biore narkotyków,dopalaczy.I czuje sie jakbym był pod wpływem alkoholu albo marichuany tak sie czuje jakbym był w innym świecie jakbym śnil tez idzie powiedzieć mam problemy z pamiecia,koncetracja. co to moze byc? Byłem u lekarza internisty,neurologa,okulisty i wszystko ok,nawet robiłem tarczyce,rtg zatok,tetnice szyjne i ok,usg serca,brzucha tez ok,krew,mocz,tsh itp tez ok.Wydaje mi sie ze takie objawy to sa bardziej psychiczne.Tez dodam ze mam wlasnie zaburzenia widzenia bo tak widze dziwnie jakos inaczej swiat tzw jakbym był pijany.Wyobraz sobie jak sie czujesz po 4 piwach to tak sie ja czuje ciagle ze inna percepcja.

Gość Angela..

Hej 🙂 Mam pytanie czy wiesz już co ci było?, bo mam identyczne obiawy byłabym wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam 😊

Gość Gosc

Kaleko bo za malo se pijesz tego piwa

Gość Psssssst
5 godzin temu, Gość Angela.. napisał:

Hej 🙂 Mam pytanie czy wiesz już co ci było?, bo mam identyczne obiawy byłabym wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam 😊

Może to być choroba Meniera. Zaburzenia blednika w uchu. Trzeba się przebadac u laryngologa. 

Gość Angela..
Dnia 12.04.2019 o 22:00, Gość Psssssst napisał:

Może to być choroba Meniera. Zaburzenia blednika w uchu. Trzeba się przebadac u laryngologa. 

Oo jestem mile zaskoczona jakakolwiek odpowiedzia, myślałam że nikt się nie odezwie bo post bardzo stary, wielkie dzięki za pomoc na pewno zgłoszę się do laryngologa i dam znać czy się potwierdziło 🙂 Jeszcze raz wielkie dzięki 😊