Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dopiero PIS zaczyna rządzić a już mam dość tej partii i polityków pis

Polecane posty

Gość gość

wkurwiają mnie podczas wywiadów, gadają glupoty, zamiast zajac się powaznymi sprawami to oni piertola o pierdołach typu system edukacji

Gość gość
przecież rządzi jeszcze platforma

Gość gość
A ja mam dosc ciebie i tych twoich stekow.

Gość gość
Pis.jeszcze nie zaczął rządzić. O głupotach to nawijala tylko platforma. (Co zrozumiałe bo o poważnych problemach nigdy nie chciala mówić otwarcie). Reforma edukacji i przywrócenie pierwotnego modelu kształcenia (osiem kl szkoły podst plus 4-5 lat średniej) to jeden z wazniejszych problemów w kraju. Reformy sprzed 15 lat odnosnie systemu edukacji były kompletnie niepotrzebne tak jak tzw nowa matura. Doprowadziły do zwiększenia tam gdzie nie było tego potrzeba wydatków,etatów,niepotrzebnych napięć(durne przed gimnazjalne egzaminy),rozsadzenia rozsądnie ukształtowanej właściwości miejscowej szkół względem ilości uczniów i ich miejsca zamieszkania i do wielu patologii.

Gość gość
Powinnni wygasić gimnazja jak najszybciej i.zastąpić je ośmioklasowymi szkolami podstawowymi z mniejszą liczbą uczniów na klasę-dzieciaki będą miały więcej przestrzeni,instrumentów do nauki i co najwazniejsze lepiej będą przyswajac wiedzę w małych klasach. Jednym słowem WON z Gimnazjami i szybciej tym lepiej!!!!

Gość gość
rodzice zwłaszcza którzy maja po 13 dzieci sa za to reforma nie wierzysz idz na wielodzietni org