Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Ciąża przez petting

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pewien problem. Ostatnią miesiączkę dostałam 4 października trwała do 9 października. Owulacja przypadła na 23 października. 24 października pierwszy raz uprawiałam ze swoim partnerem petting(jestem dziewicą). Nie doszło do wytrysku na moje narządy. Przed wytryskiem trochę ocieraliśmy się o swoje narządy i martwi mnie ten płyn ejakulacyjny. Zdania na ten temat są podzielone jedni mówią że nie ma w nim plemników inny że są. Miesiączka przypadła na 1 listopada, nie było jej więc po 14 dniach od naszego zbliżenia postanowiłam zrobić test. Test zrobiłam z porannego moczu i pokazał wynik negatywny(dodam że dzień wcześniej również zrobiłam test tylko że nie z porannego moczu i również wyszedł negatywny). Dzisiaj rano dostałam "chyba" miesiączkę nie jestem na 100% pewna ponieważ nie jest tak intensywna jak przy każdej poprzedniej miesiączce, towarzyszy mi ból brzucha jak przy każdej miesiączce. Ostatnio miałam też kilka stresujących sytuacji a ja należę do osób które się bardzo stresują, poza tym biorę leki na anemie i chorobę jelit. Nie wiem czy jest powód do strachu, czy mam się czym martwić?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować