Gość gość Napisano Listopad 8, 2015 Witam, mam pewien problem. Ostatnią miesiączkę dostałam 4 października trwała do 9 października. Owulacja przypadła na 23 października. 24 października pierwszy raz uprawiałam ze swoim partnerem petting(jestem dziewicą). Nie doszło do wytrysku na moje narządy. Przed wytryskiem trochę ocieraliśmy się o swoje narządy i martwi mnie ten płyn ejakulacyjny. Zdania na ten temat są podzielone jedni mówią że nie ma w nim plemników inny że są. Miesiączka przypadła na 1 listopada, nie było jej więc po 14 dniach od naszego zbliżenia postanowiłam zrobić test. Test zrobiłam z porannego moczu i pokazał wynik negatywny(dodam że dzień wcześniej również zrobiłam test tylko że nie z porannego moczu i również wyszedł negatywny). Dzisiaj rano dostałam "chyba" miesiączkę nie jestem na 100% pewna ponieważ nie jest tak intensywna jak przy każdej poprzedniej miesiączce, towarzyszy mi ból brzucha jak przy każdej miesiączce. Ostatnio miałam też kilka stresujących sytuacji a ja należę do osób które się bardzo stresują, poza tym biorę leki na anemie i chorobę jelit. Nie wiem czy jest powód do strachu, czy mam się czym martwić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach