Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słucham teraz i bezdomnych matkach. Chore :(

Polecane posty

Gość gość

To jest nienormalne, jakim prawem facet może wyrzucić kobietę z dzieckiem i nikt jej nie pomoże odzyskać mieszkania? Aż 600dzieci mieszka w altankach i pustostanach. Prawie 2tys w róznych placówkach

Gość gość
Polska... Żulom co maja to w d.. sie pomaga a oni i tak przechleja co sie da np z udostepnionego lokum.

Gość gość
To jest wlasnie Polska mozna liczyc tylko na dom samotnej matki jak nie to ulica

Gość gość
Widziałam też gościa. Pod krawatem, schludnie ubrany. Cieszył się, że ma dobre miejsce do spania - bo koło grzejnika gdzieś tam. Przykre

Gość gość
się nie robi i rodzi dzieci z byle kim, do łóżka zabiera się też głowę a nie tylko dupę,

Gość gość
Tak sie sklada ze czasami malzenstwa po 20latach sie zle koncza... nic nie jest albo biale albo czarne

Gość gość
po 20 latach to są wyjątki, obecnie ma 13-14 lat i już nożyska rozkłada i zaraz ciąża, także teraz pieprzenie sie dla większej ilości dziewczyn to jest jak zjedzenie kanapki, no i mam kupę samotnych matek

Gość gość
"obecnie ma 13-14 lat i już nożyska rozkłada i zaraz ciąża, także teraz pieprzenie sie dla większej ilości dziewczyn to jest jak zjedzenie kanapki" Skąd masz takie dane? Mówisz z doświadczenia? Na podstawie swoich dzieci? Bo ja w swoim otoczeniu nie zauważyłam zatrzesienie nastoletnich ciąż. Ba, wiele 20-25 letnich kobiet nie ma jeszcze dziecka.

Gość gość
obejrzyj rozmowy w toku, zobaczysz wiek matek i na widok chłopa mało nei posikają sie z radości w majtki

Gość gość
gość dziś Ty na serio jesteś tak bardzo głupia, że wierzysz, ze rozmowy w toku mówią o PRAWDZIWYCH rzeczach? :D Przecież od dawna wiadomo, że szukają aktorów, piszą im teksty itd. Może "Dlaczego ja" i reszta idiotyzmów to też dla Ciebie prawda :D