Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pająk wlazł pod materac , boję się iść spać

Polecane posty

Gość gość

Pająk wlazł mi pod materac i nie mogę go teraz znaleść , zdjęłam materac i nic - wsiąkł

Gość gość
Czy ta katnik domowy wiekszy? Mojego ojca ugryzl na strychu 2 dni temu taki duzy okaz i ojciec musial dostac hydrokortyzon bo mial lekka reakcje anafilaktyczna jak na ose

Gość gość
Ja na starym mieszkaniu miałem ciągle pełno takich wielkich kosmatych. Kiedyś dosłownie go kantem oka zauważyłem jak lazł po ścianie taki był wielki. Udało sie go załatwić gazetą, ale one potrafią skakać i są bardzo szybkie :/ Niestety gryzą i to tak jak komar, albo i mocniej

Gość gość
jak taki zakątnik zwieje, to już go nie znajdziesz. Z moich obserwacji wynika, że one wyłażą dopiero późnym wieczorem, w dzień nigdy... Wyczuwają potem kiedy mogą wyjść, aby sie pożywić

Gość gość
wejdzie ci do japy w nocy, każdy śpi przynajmniej w jakimś tam krótkim okresie czasu z otwartą buzią, wg statystyk zjadamy przez całe swoje życie 150g różnych robali/owadów - połykamy je nieświadomie we śnie :)

Gość gość
Lepiej zebys nie byla uczulona i zeby cie w gebe nie ugryzl w nocy bo bedziesz miala problem

Gość gość
ja te s****wa zabijam