Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy sapioseksualizm wśród kobiet istieje naprawdę?

Polecane posty

Gość gość

Czy któraś z kobiet jest w stanie potwierdzić, że intelekt faceta potrafi ją tak nakręcić, że wszystko schodzi na dalszy plan?

Gość gość
Potwierdzam :) i przy okazji - żałuję, że to w drugą stronę nie działa :(

Gość gość
Czyli dla sapioseksualistek bardziej podniecający jest szczupły i niski, ale cholernie inteligentny niż przeciętny intelektualnie, ale wysoki i umięśniony? Nie uwierzę :D

Gość gość
Też nie uwierzę.

Gość gość
mi sie spodobal facet, ktory jest nizszy ode mnie, ma zeza no i ogolnie nie jest jakims alvaresem, ale jest inteligetny, bystry i bardzo pewny siebie.. kreci mnie

Gość gość
To prawda. Bardziej podobał mi się koleś potrafiący mówić niezrozumiałym dla mnie językiem chemicznym niż 10/10 w mojej skali, acz głupi z charakteru. Ten pierwszy mnie dużo bardziej pociągał, choć nie był fizycznie atrakcyjny, jeśli by go rozłożyć na częśc****erwsze.

Gość gość
hehe ciekawy temat

Gość gość
Każda lubi być ******* przez debila bo to proste przy całym skomplikowaniu c**y.

Gość gość
Lecę strasznie na mega inteligentnych facetów to mnie na serio jara,hehe tylko nie wiedziałam ze to ma jakas nazwę

Gość gość
Jest mądry to zarobi hajs ot i tajemnica

Gość gość
Tak, jest takich kobiet całkiem sporo. W mojej rodzinie większość. Moja siostra np. I uprzedzając - jest niezłą laską. Chyba nigdy nie była z żadnym przystojniakiem. Każdy z jej facetów był natomiast bardzo inteligentny. Kuzynki to samo. Nawet moja znajoma modelka. Więc jeśli myślisz, że kobiety Cię nie chcą bo nie jesteś przystojny, to NIE JEST PRAWDA. Facet pozytywny, uśmiechnięty i wygadany zawsze znajdzie kobiety chętne na seks albo związek.