Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość10

Ja go bardzo kocham ale nie wiem czy on odwzajemnia moje uczucia...

Polecane posty

Gość gość10

Więc tak: We wakacje pojechałam z moją ciocią do jej koleżanki która mieszka na wsi i ta pani ze wsi ma 5 synów i 1 córkę i 2 synów i córkaa są juz dorośli a Paweł 17 l. Piotrek 13 l. I Jasiek 10 l. Mieszkają jeszcze z mama i ojcem wlasnie na tej wsi i jak tam pierwszy raz pojechałam to zobaczyłam tego Pawła cały czas kontem oka na mnie zerkał no i ja na niego czasami tez i sobie myśle co on sie tak na mnie patrzy i wgl i ze chyba sie mu podobam bo on mi nie. Nastepnego dnia znowu tam pojechalismy i nie moglam cała noc przestac myslec o Pawle niewiedziałam czemu i o co chodzi dlatego pojechalm tam zeby uspokoic swoje pragnienje aby go zobaczyc. Naprawde nie wiem dlaczego sie tak czuje i wgl LOL i przeczytalam na necie o tych uczuciach i wgl i pisalo ze to milosc i wgl ze sie w nim zakochalam nie moglam w to uwierzyc ale jak popatrzylam na niego to az mi goroaca robilo i sercentak dudnilo ze HO HO i teraz wiem ze go na MAXA KOCHAM ale niewiem czy mu sie podobam;/ ogólnie to niewiem czy on jeszcze zwraca na mnie uwage ;p I jestem bardzo skrepowana w jego towarzystwie i jesten bardzo czerwona i wstydze sie go zapytac niewazne o co i ogólem o o kogo POMÓŻCIE!! CO MAM ZROBIC? :O

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
Z toku wypowiedzi wnioskuje ze masz 15-16 lat.

Gość gość
ja tez nie wiem

Gość gość
góra 12

Gość gość10
15 lat mam :')