Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet chyba mnie nie pociąga.

Polecane posty

Gość gość
skończta gupie baby ten temat p***b*any

Gość gośćautorkaaa
Nie mówię o żadnym zarzynaniu. Przecież robić sobie roczny kurs z języka na odpowiednim dla siebie poziomie, to nie jest żaden wyczyn niesłychany. To jest standardowa nauka i praca.

Gość gość
to znajdź sobie bogatego faceta i przestań marudzić. co, nie chciał cię żaden taki??

Gość gość
: bez komentarza, dzieciuchu.

Gość gość
Dokładnie, nie pasuje ci facet, to go sobie zmień, a nie na siłę próbujesz zmienić swojego faceta, bo ty tak uważasz... nie jesteś pępkiem świata i nie tobie decydować, co on powinien robić!!!

Gość gość
up

Gość gość
Jeszcze sie taki nie urodzil zeby wszystkim dogodzil. Ja zapier/da/lalem jak szalony zeby moja rodzina miala pewny byt. Zona dlugo nie pracowala a jak poszla do pracy to i tak zarabia nie wiele. Po osmiu latach razem dwojka dzieci zona odeszla. Powiedziala co jej z tych pieniedzy jak wtedy kiedy jestem jej potrzebny to mnie nie ma przy niej. A teraz wiem ze zmarnowalem zycie czterem osobom. Uwierz mi jak ktos ma aspiracje na rozwijanie sie to bedzie to robil az za mocno. Wiec zastanow sie czy wolisz faceta z wysokimi aspirackami ale nigdy nie bedzie prawdziwym tata i mezem czy takiego ktory ma w dupie kase ale bedzie podpora dla ciebie i dzieci.

Gość gość
Może autorka woli kogoś tak "po środku", nie wpadłeś na to? Ja tam sobie myślę, że nie chodzi o nie wiadomo jakie bogactwo i właśnie zarzynanie się. Tylko o to, że zarabiając 2 tys. ciężko jednak rodzinę zakładać...

Gość gośćana
Autorko wątku ja mam jak Twój facet chociaż jestem kobietą. Nie widzę w tym nic złego. Chociaż wiele nie zarabiam nic mi nie brakuje: wychodzę ze znajomymi do lokali, do kina, teatru, podróżuje. Jestem po prostu oszędna. Czy życie to jakieś zawody w których trzeba co chwila bić rekordy ? Ważne jakie są relacje między Wami. Zastanów się dobrze czy do siebie pasujecie a jeśli stwierdzisz że nie to najlepiej się rozstać. Sytuacja zawodowa i finansowa dziś jest taka a za chwilę może ulec zmianie: poprawie lub pogorszeniu. I niestety nie zawsze mamy na to wpływ.

Gość gość
Wydaje mi się, że to nie chodzi stricte o zarabianie konkretnej kwoty - tylko o stosunek do życia w ogóle. Z facetem lekkoduchem, "piotrusiem panem" - a takim wydaje się być facet autorki - ciężko planować przyszłość i myśleć o zakładaniu rodziny. Wcale Ci się nie dziwię autorko...