Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość czerwone szpilki234

Dziwne zachowanie kolegi

Polecane posty

Gość czerwone szpilki234

Zaczne od tego ze znamy sie od wiekow, to najlepszy kolega mojego brata. Tak sie zlozylo ze obecnie od ponad pol roku pracujemy w tej samej firmie. Nasze relacje zawsze byly kumpelskie, I nadal takie sa. Zawsze nadawalismy na tych samych falach, mamy te samo poczucie humoru. On zawsze byl dla mnie takim ziomkiem a ja dla niego. Tak samo jest teraz w pracy. Bardzo dobrze sie dogadujemy. Zawsze zartujemy, pomagamy sobie itd. Od kilku dni natomiast on sie zmienil. Zaczal sie dziwnie w stosunku do mnie zachowywac. Gdy przychodzi niby powie czesc ale to tak od niechcenia, nawet sie nie popatrzy w moja strona. Byla taka sytuacja iz probowalam do niego zagadac to zignorowal mnie I akurat udawal ze mowil cos do kolezanki. Tak jest od czterech dni. Lapie go na tym ze mi sie przyglada ale jak tylko sie spojrze odwraca wzrok. Z innymi jest ok tylko w stosunku do mnie zaczal byc jakis taki dziwny. Nie bylo miedzy name zadnego nieporozumienia zeby on zaczal sie tak zachowywac. Chcialabym to z nim wyjasnic ale facet mi powie ze sobie cos ubzduralam ale on wyraznie zmienil do mnie zachowanie. Przeszlo mi przez mysl ze moze mu sie podobam, ale on ma dziewczyne, zreszta gdyby nawet to raczej tak by sie chyba nie zachowywal.?? Meczy mnie to bo tesknie za ta nasza normalna kumpelska relacja, jak myslicie pogadac z nim czy zostawic to w spokoju?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować