Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu ludzie po 40 biora ślub? To śmiesznie wyglada

Polecane posty

Gość gość

:D

Gość gość
Bo jak człowiek się zakocha to ślub jest dowodem miłości i nie ma nic do tego wiek i nie wydaje mi się go śmieszne

Gość gość
bo chcą na chwałę Pana się rozmnażać

Gość gość
To śmiesznie wyglada x smiesznie to wygladają malolaty zwlaszcza w kosciele a jeszcze śmieszniej te ktore lecą do slubu z brzuchem ,to dopiero żenada, popularne na podkarpaciu

Gość gość
miłość nie ma wieku

Gość gość
poza tym im człowiek starszy tym poważniej traktuje miłość i zwyczajnie nauczył się szanować Boga i siebie i innych dookoła :)

Gość gość
No i jeszcze dzieci po 40 :D

Gość gość
A co wkurza Cie cudze szczęście? No i bardzo dobrze, moja siąsiadka miała ponad 50 , swojego meza poznała w sanatorium, wiec widzisz czasy sie zmieniaja :P

Gość gość
Buhaha, stare raszple w sukni ślubnej :D co się tak wkurzacie? W tym wieku... ślub po co?

Gość gość
Ja akurat mam 25 lat wiec stara raszpla nie jestem, ale uważam, ze ślub w tym wieku to nic złego, robi sie to zreszta coraz bardziej powszechne kobiety wyglądaja mlodziej po 40-stce niż kiedys, wiec nie widze w tym nic śmiesznego , wkurza mnie tylko taka zawisc jak na tym forum, a co was to interesuje w jakim wieku kto bierze ślub? Martwcie sie o siebie

Gość gość
Jak do 30stki ktoś się nie mógł ogarnac ze ślubem / znalezieniem odpowiedniego partnera, to po 30stce pójdzie łatwiej :D:D twarz, ciało się starzeje, zdrowie nie takie... a sorry... po 40 :D

Gość gość
Zeby młode siksy szczaly po gaciach z zazdrosci :P One całe zycie konkubina , czyli " partnerka " wyczekujaea tej deklaracji :D Nikt nie chce prawnie zobowiazac sie do zycia z nimi, okazac miłośc..

Gość gość
Napewno takie 40-latki zaraz po ślubie czują się bardziej kwitnąco, od ich rówieśniczek ktore sa 20 lat po ślubie i mężowi już się chce sie o nie zabiegać czy też uprawiac z nimi seksu :) Czasami druga młodość jest fajna

Gość gość
Te te "młode siksy" wychodza za maz po 40 :D w młodości konkubinat i na starość ślub :D

Gość gość
nie wiem czemu, w sumie powinni sie juz do grobu szykowac :o

Gość gość
"panny mlode i panowie mlodzi" :D:D

Gość gość
Bo mogą, i nie biorą zpowodu wpadki hehehehe:)

Gość gość
raczej panny stare i panowie starzy :D:D:D

Gość gość
a później idzie taki 50 latek po dziecko do przedszkola, a wszyscy myślą, że to dziadek przyszedł po wnuka :D

Gość gość
A chuj mi do tego jak chcą to niech sobie biorą

Gość gość
Np taka Kinga Korta z Żon Hollywood pozno wyszła za maz, ale bogato i ma sie dobrze :P lepiej pozno niz wcale, ja narazie mam 27 lat ,ale nie mam jakiegos parcia strasznego na slub, mam faceta i jest dobrze ,a ślub to tylko taki papierek

gość dziś a później idzie taki 50 latek po dziecko do przedszkola, a wszyscy myślą, że to dziadek przyszedł po wnuka smiech.gif xxx nie wszyscy, tylko głupie baby, którym się w życiu wybitnie nudzi

Gość gość
Może kościelny troszke dziwnie wygląda, ale cywilny raczej normalnie, a wiekszosc par w tym wieku bierze cywilny bo po pierwsze : rzadko jaki ksiadz uwierzy w scieme ze dochowali czystosci do slubu, a po drugie przewaznie jedno z nich przynajmniej jest po rozwodzie

Gość gość
Biorą bo nie chcą zyć na karte rowerową :p Zadrościsz, jak zwykle wszystkiego :p

a co ma czystość do ślubu kościelnego? gówniary z brzuchem pod nos stoją pod ołtarzem, to stara baba nie może? nie bądź śmieszna