Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobrze ze sa te anonse bo czlowiek nigdy by nie postuka

Polecane posty

Gość gość

I nawet 18 latki ladne tam sa na roksy.

Wprawdzie nie korzystam, ale z tego, co pamiętam to na Roxy ogłaszają się same prostytutki. Z czego tu się cieszyć ?

Gość gość
No to wiadomo ze nie hydraulicy. Z ksiezyca spadles?

Gość gość
Jest podaż, jest popyt.

Gość gość
Kurwa ile tych lasek tam jest. Chyba z 1000 na samym wroclawiu.

Gość gość
misio1 hahaha :D a ty myslales ze niepokalane dziewice. W sumie to wszystkie te Polki chocby nie wiem jak piekne z twarzy chowaja sie przy Azjatkach, bo sa leniwe w chuj i malo kreatywne. Mieszkam poza Polska i ostatnio bylem u Chinki. Powiem wam ze juz nigdy nie pojde do polskiej k***y, szkoda czasu i kasy. Jakie ta Azjatka cuda jezorem wyrabiala to glowa mala, bez pospiechu, zerkania na zegarek i na koniec jeszcze super masazyk. Nastepnym razem ide do murzynki, bo tez sa z******te w te klocki ;)

Gość gość
Ja bylem u tajlandki jak mieszkalem jeszcze w monachium.malutka i slodka, chyba maksymalnie z 18 lat miala, a cialo stworzone do pieszczot. I co najwazniejsze tania. Bogini.

Gość gość
Ja z 2 tygodnie temu sobie wzialem jedną i tak ją wykochałem że okrakiem na posterunek wracała.

Gość gość
Moja znajoma ze studiow dorabiala na roksie. Kumpel z grupy nizej ja stuknal bo przypadkiem na nia trafil i zamowil. Niestety nie miala wyjsc musiala sie wypiac nieudacxnikowi ze studiow :D

Gość gość
Twoj kumpel to nieudacznik jak musi placic za kolezanke. One teraz wszystkie za free na uczelniach daja.

Gość gość
wpisałem swoje miasto+ roksa z ciekawości i co: nie znaleziono żadnych ogłoszeń. Chociaż z drugiej może to i dobrze bo byłby przypał :P pzdr z warmaz-u.