Julia Suchecka 0 Napisano Listopad 9, 2015 ostatnio depilowałam okolice warg sromowych i teraz miejsca te są zaczerwienione... Podjęłam się refleksji aby posmarować je maścią. Co o tym myślicie? Podzielcie sie swoimi spostrzeżeniami na temat waszych warg ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julia Suchecka 0 Napisano Listopad 9, 2015 TAK MOŻNA NA WAS LICZYĆ... :((( żenada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lala2525 Napisano Listopad 9, 2015 Ja zawsze po depilacji miejsc intymnych smaruje się provag żelem, który nie tylko nawilża i łagodzi podrażnienia ale także hamuje rozwój grzybów i bakterii. Spróbuj myślę że u ciebie również się sprawdzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 9, 2015 Najlepiej stanąć w rozkroku nad ogniskiem i opalić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Migea Napisano Listopad 10, 2015 Ja tez po depilacji smaruje sie provag żelem. Żel daje fajne uczucie ukojenia podrażnień, nie mam czerwonych kropek i nadwrażliwej, podrażnionej skóry w tym miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdzisława Koczybujka 0 Napisano Listopad 16, 2015 ty chyba ocipiałaś!!!!1!!! to naturalne. ja tak mam po kazdym karmieniu kur w mojej rosyjsjkiej oborze. pozdraiwam. zdzislawa a dla znajomych zdzisia ;****xoxoxo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 9, 2015 Po depilacji podmywam się emulsją provag, która szybko łagodzi i wspomaga regenerację podrażnionej śluzówki. Emulsja odświeża, zakwasza i nawilża, ma wygodny dozownik. Natomiast okolice bikini smaruje kremem dla dzieci bambino. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 9, 2015 Jaka nienormalna..napisala temat z pytaniem a po kilku minutach ma pretensje cyt" tak mozna na was liczyc".. A ty myslisz ze wszyscy siedza i lukają w monitor jak sroki w gowno kiedy napiszesz wiadomosc ze cie pipa szczypie? Wez mydlo wode porzadnie wyszoruj i szczypanie zniknie,to sie myje a nie tylko przeciera wilgotnymi chusteczkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kalinakalina Napisano Grudzień 9, 2015 Kiedys babcie na pieczenie pochwy uzywaly lisc z kapusty wysmarowany miodem! Nalezy oblozyc i chodzic tak przed 8godzin,wykonujac co 20minut jeden przysiad,po 8h zmiana opatrunku z tym ze juz bez miodu ale lekko opruszyc mąką ziemniaczaną,przysiad co pół godziny. Ten sposob co cud i magia!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 9, 2015 Najlepiej włosy wokół pochwy opalić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pattryzanka Napisano Grudzień 10, 2015 mysle ze taki nawilzajacy zel do okolic intymnych przyniesie ci najszybsza ulge, jednak oprocz tego warto zebys zrobila sobie kilku dniowa kuracje probiotykiem ginekologicznym, zeby zapewnic dodatkowo ochrone przed infekcjami intymnymi, na ktore jestes bardziej narazona po depilacji, mozesz zastosowac np.lactovaginal, mnie zawsze poleca go ginekolog, w wolnej chwili moesz tez poczytac o prawidlowej depilacji tych okolic: http://www.lactovaginal.pl/zdrowie-intymne,113/wszystko,-co-powinnas-wiedziec-o-depilacji-okolic-intymnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kalinamalina Napisano Grudzień 11, 2015 Zgadzam sie z przedmowcami-najlepiej opalic,jest jeszcze opcja wytargac podobnie jak pierze z kaczki.natomiast gdy mimo tego wda sie swędzenie to nalezy posmarowac kocim g..wnem lub rozmazac krowi placek,czyni cuda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach