Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezłomny

Niektóre kobiety są ciężko reformowalne

Polecane posty

Gość niezłomny
Temperament nie ma nic wspólnego z doświadczeniem, tylko ze świadomością tego, czego się pragnie.

Gość gość
biedaczek

Gość jędrek mędrek
Kobiety uwielbiają samców którzy w czasie seksu ujawniają prymitywne instynkty i potrafią zmusić je do uległości, nie zwracając uwagi np. na płacz

Gość niezłomny
Sakuro, żeby szybciej czerpać radość z seksu a nie dochodzić do tego latami.

Gość niezłomny
Gosciu z 12:57. Widać, że obracasz się w środowisku, gdzie kobiety dają szybciej dooopy niż nauczą sie dobrze chodzić. Stąd masz podejrzenia, że to prowokacja. Nie każdy tak ma.

I znowu...z góry zakładasz że to kwestia doświadczenia, a przecież sam wiesz z autopsji, że nie każda dziewica potrzebuje lat...

Gość niezłomny
Stawiałbym raczej na mentalność a nie na doświadczenie.

A dlaczego Zimny? Jakoś sobie radzi...ma ciepło w domu i ogień na mieście, jeśli dobrze wywnioskowałam;)

Gość niezłomny
Niestety w tej chwili nie mogę. Mam umówione spotkanie. Pozdr.

Nigdzie tego nie napisałam Zimny;) ale wiesz tak sobie myślę, że jeśli to prawdziwa historia...

Gość gość
nie którzy menszczyźni w odróżnieniu od makaronów są bez jajeczni

Gość gość
Wydaje mi sie ze to nie problem dziewictwa tylko nie dojrzałości partnerki, ale tez i jej męża. Z opisu wynika ze chyba ta kobieta nie lubi sexu, jeśli płacze jak maz prosi ja żeby coś w swojej sypialni zmienili, to jest to trochę szantaż emocjonalny, i chyba sprawa dla seksuologa. Jesli małżeństwo dobrze funkcjonuje to jest ta intymność która pozwala działać fantazji, i z biegiem lat rozwija sie człowiek jak w każdej dziedzinie życia z biegiem lat jesteśmy zazwyczaj mądrzejsi tak i w sztuce miłości która jest sex. Na pewno jestem lepszym kochankiem teraz w wieku 40 lat niż jak miałem 20, żona tez jest o wiele lepsza kochanka teraz w wieku 30 lat niż jak miala 20 lat. W mojej opinii to nie winna dziewictwa tej pani tylko jakiś głepszy problem. Na swoim przykładzie mogę stwierdzić ze można być pierwszym mężczyzno dla swojej kobiety i może być ona bardzo temperamentna, bez pruderyjna kochanka. W prawdzie nie była dziewica jak braliśmy ślub bo juz od kilku lat żyliśmy ze sobą ale to ja byłem jej pierwszym kochankiem, może to ze jest ok 10 lat młotrza i ja juz miałem spore deswiadczenie było w naszym przypadku pomocne.