Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dawna znajoma która w przeszłości się dużo puszczała teraz udaje matke terese

Polecane posty

Gość gość

Wstawia posty na fb typu żeby się jakaś tam X ogarnęła bo jej wstyd czasem za kobiety. Wyjechała zagranice,poznała fagasa i udaje szczęśliwy związek. A mi żal tego chłopaka bo jakby wiedział co w niej siedzi to by ją kijem nie tknął. Sypiała ze starymi typami po 50tce za kase,lubiła analne zabawy i ciągle opowiadała jak to sie ****ała w domu a rodzice za ścianą. Ćpunka i pijaczka. A teraz udaje idealną panią domu przed tym niczego nieświadomym facetem. Jedzie po innych na fb a zapomniała kim jest. Nie moge patrzeć na tą zakłamaną buzie bo wiem dobrze ile ona k***sów do niej przyjęła. A teraz matka teresa sie znalazła i umoralniać innych chce :D żałosne

Gość gość
Skoro się zmieniła i nawróciła ns dobrą drogę to co Tobie do tego?

Gość gość
A mi to do tego że inne chce pouczać a sama była i może nadal jest zwykłym k*********m

Gość gość
Uświadom tego chłopaka ma prawo i powinien wiedzieć z kim się wiąże.

Gość gość
Spójrz na swoje sumienie. Każdy ze swojego będzie rozliczony na Sądzie Ostatecznym.

Gość gość
ech ta zazdrość, ze jej mimo prowadzenia zycie się ułozyło a tobie jakos nie

Gość gość
Nie narzekam na swoje życie ale śmieszą mnie takie hipokrytki. Ale to często występuje takie zjawisko. W przeszłości k***wki na maxa a potem jak już znajdą faceta to inne pouczają jak żyć :D

Gość gość
ech ta zazdrość, ze jej mimo prowadzenia zycie się ułozyło a tobie jakos nie O to to, a co się naroochała to jej. I o to też jest zazdrość.

Gość gość
zajmij się swoim życiem Matko Tereso Facebooka

Gość gość
no i? masz swoje życie, udane jak twierdzisz, to się nim zajmij, pannę usuń ze znajomych skoro źle na ciebie działa po sprawie.Tak robią dorośli ludzie , a nie niby nie lubię, gardzę, jestem lepsza i moralniejsza, a jednak jak widać łapczywie wczytujesz się we wszystko co ona pisze i przezywasz jak żaba okres. No to takie średnio udane to twoje życie skoro potrzebujesz takiej podniety

Gość gość
Na fb wchodze z nudów. Nikogo nie śledze bo szczerze to nie specjalnie interesuje mnie jej osoba. Ale zirytował mnie jej ostatni post. Miałam jej walnąć odpowiedni komentarz ale sie powstrzymałam bo nie będe robić jej obciachu przy jej faceciku :D

Gość gość
sama ja dodala na fejsa wiesniara bez zainteresowan, tez sie puszczaj, nie masz z kim?

Gość gość
Wysłała mi zaproszenie więc ją przyjęłam z grzeczności.Nie czuję potrzeby żeby sie puszczać bo znam swoją wartość. Ona zawsze sie chwaliła z kim to sie bzykała i na jakie sposoby. A o jej analach to już mi sie nie chciało słuchać

Gość gość
Autorko podaj jej imie nazwisko i date urodzenia.

Gość gość
A po co mam podawać? To nie koncert życzeń. Nie można takich informacji upubliczniać bez zgody

Gość gość
"udaje matke terese" bo Papieża chce

Gość gość
Też miałam taką znajomą, musiała faceta daleko szukać, bo w okolicy spalona. Jak rzuciła do aktualnego tekstem seks dopieroo ślubie , to o mało się nie zaktrzusiłam. Żal mi chłopa, ale widziały gały co brały. A te wszystkie co cię wyzywają tutaj, to właśnie takie nawrócone kurfy , więcej c***jów miały niż włosów na głowie, ale teraz udają cnotliweteż mi powód dod umy, że robiły za burdel dla całego okręgu. Baby to są jednak ewidentnie głupie.

Gość uwaga prowokacja
kobiety nie lubia analnych zabaw