Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 PytajacaMewago艣膰

Jak mamy sie zachowac gdy wiemy ze...

Polecane posty

Go艣膰 PytajacaMewago艣膰

...nasza 15-sto letnia siostra wspolzyje ze swoim "chlopakiem"? Wiem,ze i tak jak chce to to bedzie robic ale czy mam ograniczac jej mozliwosci o ile mam sama taka mozliwosc?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Raczej u艣wiadom rodzic贸w, 偶e jest szansa, 偶e zostan膮 dziadkami swojej nieletniej c贸rki. To jest nawet wbrew prawu bo ona jest nieltnia. Ju偶 nie wspomn臋 o skutkach duchowych ... podsu艅 jej film na yputube: Demony seksu. U艣wiadomi j膮 co nieczystosc robi z cz艂owiekiem szczegolnie w tak mlodym wieku i to na cale zycie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 antosiaa
Dnia 9.11.2015 o 13:25, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Raczej u艣wiadom rodzic贸w, 偶e jest szansa, 偶e zostan膮 dziadkami swojej nieletniej c贸rki. To jest nawet wbrew prawu bo ona jest nieltnia. Ju偶 nie wspomn臋 o skutkach duchowych ... podsu艅 jej film na yputube: Demony seksu. U艣wiadomi j膮 co nieczystosc robi z cz艂owiekiem szczegolnie w tak mlodym wieku i to na cale zycie.

wreszcie ktos wierzacy na tym upadlym forum :) dokaldnie, czlowiek mlody i nie zdaje sobie sprawy a trwa walka duchowa o kazdego z nas. uswiadom siostre, modl sie za nia. rodzice tez powinni wiedziec. chodzi o jej bezpieczenstwo. za co kiedys moze podziekuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

Ma 15lat wiec wszystko jest ju偶 legalne... Jak si臋 zachowa膰, upewnic si臋 偶e si臋 zabezpieczaj膮 i 偶yczy膰 powodzenia...

Udost臋pnij ten post