Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PytajacaMewagość

Jak mamy sie zachowac gdy wiemy ze...

Polecane posty

Gość PytajacaMewagość

...nasza 15-sto letnia siostra wspolzyje ze swoim "chlopakiem"? Wiem,ze i tak jak chce to to bedzie robic ale czy mam ograniczac jej mozliwosci o ile mam sama taka mozliwosc?

Gość gość
Raczej uświadom rodziców, że jest szansa, że zostaną dziadkami swojej nieletniej córki. To jest nawet wbrew prawu bo ona jest nieltnia. Już nie wspomnę o skutkach duchowych ... podsuń jej film na yputube: Demony seksu. Uświadomi ją co nieczystosc robi z człowiekiem szczegolnie w tak mlodym wieku i to na cale zycie.

Gość antosiaa
Dnia 9.11.2015 o 13:25, Gość gość napisał:

Raczej uświadom rodziców, że jest szansa, że zostaną dziadkami swojej nieletniej córki. To jest nawet wbrew prawu bo ona jest nieltnia. Już nie wspomnę o skutkach duchowych ... podsuń jej film na yputube: Demony seksu. Uświadomi ją co nieczystosc robi z człowiekiem szczegolnie w tak mlodym wieku i to na cale zycie.

wreszcie ktos wierzacy na tym upadlym forum :) dokaldnie, czlowiek mlody i nie zdaje sobie sprawy a trwa walka duchowa o kazdego z nas. uswiadom siostre, modl sie za nia. rodzice tez powinni wiedziec. chodzi o jej bezpieczenstwo. za co kiedys moze podziekuje.

Gość gosc

Ma 15lat wiec wszystko jest już legalne... Jak się zachować, upewnic się że się zabezpieczają i życzyć powodzenia...