Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kumpel przyjaciela

Kumpel z dziewczyną chcą nas zeswatać

Polecane posty

Gość kumpel przyjaciela

Nie wiem co robić, to przyjaciółka jego dziewczyny, jeszcze nigdy nie byłem umówiony (przez kogoś), zawsze ja wychodzę z inicjatywą a tu takie prawie jak z gimg****a „ty, ona chce z tobą chodzić“. Jak postąpić ? Normalnie sam bym do niej zadzwonił ale teraz mi po prostu wstyd !

Gość gość
zaryzykuj, co ci szkodzi, czasem warto wyjsc ze schematow typu ' to ja zawsze wychodze z inicjatywa', poza tym to tylko spotkanie, nie musisz od razu umawiac sie z nia na kolejne randki

Gość kumpel przyjaciela
Szczerze mówiąc to chyba mam kompleksy, to dziewczyna nie z mojej półki, elokwentna, obyta (zjechała trochę świata), wykształcona (jest ode mnie starsza o 3 lata), ma już mieszkanie, jest ładna, nawet bardzo i potrafi to wykorzystać, wie jak się ubrać. A ja co ? Dopiero kończę, dorabiam gdzie mogę, żeby mnie było stać przynajmniej na samochód, czuję się przy niej jak przysłowiowy kopciuszek.

Gość gość
Owinie Cie wokol palca, daj sobie spokoj. Bierz przyklad z innych, jak ja do tej pory nikt nie chcial, tzn ze cos z nia jest nie tak. Slepy, czy co ?

Gość gość
kumpla z toba?

Gość kumpel przyjaciela
Bardzo pomocne rady. Mony thanks.

Gość gość
Przestań robić z siebie ciotę i wymyślać. Spotkaj się z dziewczyną i zobaczysz co dalej.

Gość gość
Nie musisz z nią się bujać, ale choć ją wyroochaj, bo dziewczyna w potrzebie...nie zapomnij o prezerwatywie.

Gość gość
Morzesz tylko skorzystac.