Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajemniczy ja

Prosze o konkretna bezemocjonalna (bezepitetowa) ocene mego postepowania

Polecane posty

Gość tajemniczy ja

Moja siostra wchodzi na kafe wiec nie podam zadnych szczegolow bo ona moglaby to przeczytac i zorientowac sie ze to ja. Odkrylem sposob jak mozna zajrzec do lazienki i niestety od tamtej pory zaczalem regularnie podgladac siostre. Czuje sie dziwnie bo z jednej strony wiem ze to moja rodzona siostra i nie powinienem sie podniecac a z drugiej strony lootas mi caly czas stoi. Chce rozwiac swoj dylemat czy jestem kazirodczym zboczencem czy nie jestem a moje podgladanie to tylko zwykla ciekawosc dziewczecego ciala. Jak byscie to ocenili? Prosze o prawde ale bez epitetow gdyby ktos nie uwazal tego za normalne.

Gość gość
podglądaj bo to normalne a jak siostra się zorientuje to pierdolnie cię w ryj i to też normalne

Gość gość
opisz co widzisz jak ja podglądasz

Gość gość
To normalne, że w młodym wieku na widok kąska nagiego ciała tak reagujesz. Ale... nie jesteś zwierzęciem aby lecieć tam gdzie Cie popęd pociągnie. Idź do Spowiedzi sw. i walcz z pokusą i nie podsycaj jej wyobrażeniami i niezdrowym podglądaniem. Nie ma sie co ekscytować tam gdzie ekscytacji nie powinno być. Zobacz na youtub film: Demony seksu. Poukładają Ci w głowie.

Gość tajemniczy ja
@ gość dziś opisz co widzisz jak ja podglądasz x Wszystko wszystko! Widzialem jak sie kapie najwiecej razy ale widzialem tez jak robi kupe, jak sobie strzyze wlosy i jak zmienia podpaski. Nie widzialem jedynie jak sie masturbuje ale ona chyba wcale tego nie robi.

Gość gość
Zobaczyłeś i co ? Mądrości Ci to nie przydało

Gość gość
a kupę cisnęła czy miała lekkie wypróżnienie ?

Gość gość
Jestes niegrzeczny mala sprosna swinia

Gość gość
Siostrzyczka się goli na dole czy ma brodę mikołaja ?

Gość gość
Walisz sobie?

Gość tajemniczy ja
Nie zawsze ale jak idzie na dluzej np. kapac sie to czasem wale i dlatego mam rozterki moralne bo to przeciez moja rodzona siostra.

Gość gość
Baby są takie same. Ja jestem facetem i byłem podglądany na bezczela przez siorę. Było to tak że kiedyś byliśmy w gościach i im w drzwiach od łazienki zbiła się szyba. Siora poszła pierwsza skorzystać i umawialiśmy się, że nie wkładamy głowy i nie podglądamy. Jak ona korzystała to ja słowa dotrzymałem i nie patrzyłem ale ja z kolei ja poszedłem za potrzebą to ona na bezczela głowę w otwór i się śmieje a ja siedzę na klopie z gołymi jajami :O

Gość tajemniczy ja
@ gość dziś Jestes niegrzeczny mala sprosna swinia x A co ma grzecznosc czy niegrzecznosc z tym wspolnego? Uwazam ze wlasnie jestem dla niej grzeczny. Rzadko sie klucimy a jesli juz to ona przewaznie pierwsza sie o cos czepia. Wiele siostr chcialoby miec tak spokojnego i grzecznego brata jak ja bo wiem co sie u innych dzieje jak inni potrafia drzec koty ze soba.

Gość gość
up

Gość tajemniczy ja
Czyli mam wnioskowac ze wszystko ze mna w porzadku a podgladanie jest jedynie ciekawoscia.

Gość gość
Nie jest w porządku jaranie się siostrą :/

Gość tajemniczy ja
Nie jaram sia siostra co raczej nagim cialem dziewczyny. Przeciez siostra to tez dziewczyna chyba nie?