Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość zdolna jestem

Mąz 7 lat po slubie chce się seksic 2 razy dziennie. Wymiekam.

Polecane posty

Gość gość zdolna jestem

Rano i wieczorem. Jak dziecko( mamy corke) jedzie do babci to weekendy spedzamy na bzykaniu. Jest szampan dobry obiad albo wypad do restauracji, fatalaszki typu szpilki kozaki ponczochy ladna kiecka fryzjer. Te weekendy sa jeszce fajne ale w tygodniu to juz mnie to denerwuje. Wy tez tak macie czy raczej raz na dwa tyg?

Gość gość
Nic nowego my tez tak robimy Co drugi weekend dziadkowie biora synow 6 l i 5. Oni sie swietnie bawia a my odpoczywamy. Najczęściej spedzamy w lozku ogladajac filmy lub wlasnie na kochaniu seksie. 10 lat po slubie.

Gość gość
Tak czesto na pewno nie

Gość gość
Fajnie macie To jak wakacje sam na sam... Eh...

Gość gość
Kurde ja chyba zaczne Dzieci do tesciowej na noc wysylac

Gość gość
wow, ile ja bym dala zeby moja mama albo tesciowa mieszkaly z 1000km blizej....

Gość gość
My mamy tzw jeden weekend dla siebie. Raz w miesiącu. Tez wysylaamy corki do tesciow bo oni na wsi mieszkaja. One zadowolone, dziadkowie no i my.

Gość gość
nie wszyscy dziadkowie chcą zajmować się wnukami

Gość gość
Nie wszyscy racja. Ale raz w miesiacu czemu by nie? Moja mama bardzo chętnie zaniera wnuki do kina.

Gość gość jestem zdolna
Zawsze mi wysyla pikantne smsy typu,, dzis sie w tobie stopie juz nie moge wytrzymać,, albo marze ze siadlas mi na twarz,, heheheh Tez macie takich swirow?

Gość gość
to znaczy ze w waszych zwiazkach jest duzo namietnosci, ja jestem 6 lat po slubie, 4 tygodnie temu urodzil sie nam synek, pierwsze dziecko, mialam cesarke ale pare dni temu pierwszy raz sie kochalismy tzn po porodzie, byl super, ja juz sie dobrze czuje, bylam tak podniecona a maz to juz nie mowie, nadal sie kochamy prawie codziennie, tak bylo zawsze, teraz maluszka kladziemy spac a my do drugiego pokoju:) ja akurat lubie seks, a poza tym uwazam ze zycie jest za krotkie zeby z tego nie korzystac, mam kolezanke ktora niecierpi seksu, po porodzie miala chyba ze 3 lata przerwy, sama jest caly czas podenerwowana, a wszystko przez to ze nie lubi seksu I jej maz jej nigdy nie pociagal, bliskosc, czulosc, seks...to naprawde wazne rzeczy w malzenstwie szczegolnie ze mamy takie zimne czasy: ludzie sa okropni dla siebie I jeden drugiemu zniszczylby rodzine z zazdrosci

Gość gość
wy mieszkacie z tymi dziecmi w kawalerkach, ze seks tylko jak one jada do babci???

Gość gość
Ja i maz raz na miesiac robimy sobie domowke do rana-we dwoje :) Oboje pracujemy, czesto sie mijamy, wiec kochamy sie tylko 1-3 razy w tygodniu :( sms-y pikantne piszemy, owszem, czasem jakies foty sobie wysylamy. Dzwonimy do siebie codziennie na przerwach w pracy. Mojego meza koledzy sie dziwia, ze on tyle do mnie dzwoni, dziwia sie, ze on z nimi na browara nie chce isc, bo my soboty spedzamy we dwoje a nie tak jak oni-weekend z kumplami w pubie. Nawet juz beke sobie z niego krecili, ze pewnie ma szlaban na wyjscia, ze jest pantoflem. A on im odpalil "ja sie nie dziwie, ze musicie znikac na week, pewnie zony Wam nie daja". jak go pytalam, czy chce isc, ze nie ma problemu to powiedzial, ze o wiele ciekawsze sa wieczory we dwoje.

Gość gość
niby fajnie ale nie chcialbym, zeby moj maz sugerowal kolegom, ze "mu daje " Chamskie okreslenie

Gość gość
Nie przepadam za seksem w tygodniu. Jestem przepracowana, mój narzeczony chyba jeszcze bardziej. W piątek pijemy szampana i kochamy się kilka razy. Tak jest nam najlepiej. No I wolę seks po alkoholu, ma trzeźwo jestem zbyt spięta.