Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłem na porodzie mojego dziecka i straciłem piękno mojej żony po tym

Polecane posty

Gość gość

Darła się jak dzika świnia przed śmiercią. Cała czerwona spocona do tego się zesikała no i darła się w niebogłosy. Teraz inaczej na nią patrzę. Jak na bydło a nie na kobiete. Mogła urodzić jak człowiek - po cichu, humanitarnie - ale wyszło szydło z worka jaka jest na prawdę. Panowie idzcie na porody swoich dzieci zobaczycie z kim żyjecie.

Gość tjk
nawet jako temat na kafe, takie podejscie jest b e z n a d z i e j n e

Gość gość
Ja po porodzie nie mam ochoty na seks z moją żoną, za bardzo rozepchało jej pipkę. Kupiłem jej karnet na siłownie i basen żeby coś ze soba zrobiła ale jej sie nie chce. Więc co mam robić? Smutny mąż? Szukać innej?

Gość gość
Prowo tępej szmaty co ze wstydu zaciskała zęby i gryzła się w jęzor gdy jej przyszło wysrać bękarta

Gość gość
Prowo

Gość gość
Ale z Was p.o.j.e.b.y. Chcialabym Was zobaczyc podczas takiego porodu.Wsadzcie sobie parasolke w d.u.p.e otworzcie i wyciagnijcie i zobaczymy czy bedziecie mieli usmiech na ryju i zrobicie to humanitarnie.

Gość gość
Bo to jest głupota żeby facet uczestniczył w porodzie :o Wiadomo że poród nie jest niczym pięknym, a kobieta wygląda masakrycznie wtedy, niestety taka prawda. I wcale się nie dziwię że facet mając taki obraz w głowie, może już nawet później nie chcieć tknąć swojej kobiety i czuć obrzydzenie :(

Gość gość
Boże powiedz, że to tylko kiepski żart, bo jeśli piszesz to serio to nie wiem jak Cię nazwać... Kobieta nosi dziecko 9 miesięcy, poświęca swoja figurę, samopoczucie, później rodzi kilka, lub kilkanaście godzin w ogromnych bólach a Ty piszesz,że darła się i była czerwona jak świnia. Urodzić humanitarnie, człowieku Ty masz w ogóle pojęcie co Ty mówisz, Ciebie kopnie się w jaja i już płaczesz z bólu jak dziecko, a gdybyś miał urodzić to byś chyba umarł. Gardzę takimi jak Ty!

Gość dominika345
Gdzie takie marne tchórze jak ty się porodzili anonimo na forum se używasz co za dno. Takie c***y jak ty powinno się tepić i zamykać. Zresztą nie martw sie ma kto pukać twoją żonę ona se poradzi :)

Gość gość
I po co ta afera Porodówka to nie miejsce dla facetów i po problemie!! Po co tam wpuszczacie facetów?

Gość gość
Ale facetów nie powinno być na porodówkach, na prawdę, to słaba płeć. Ja gdybym rodziła to w życiu nie zgodziłabym się aby facet na to patrzył, w życiu! Facet nie powinien przekraczać progu porodówki i gabinetu ginekologa.

Gość Taki_jeden_964
Zawsze uważałem i nie zmienię zdania nigdy. Nie wszyscy są powołani do małżeństwa. Wiele osób nigdy nie powinno się pobierać.

Gość gość
przecież to tak słabe prowo, że dziwię się, że ktokolwiek się na nie nabiera

Gość Taki_jeden_964
Ja na prowokacje też czasem odpisuję choć często wiem, że to prowo. Mało komu na tym forum wierzę także spoko. Nie boli mnie to, że ktoś kogoś nazywa świnią, bardziej się śmieję z poziomu umysłowego piszących.

Gość Taki_jeden_964
Prowokacja świadczy o tym: - autor napisał coś i zniknął (już nie odpisuje), - poziom zdań poniżej gimnazjum (jakby ktoś pisze na poważnie to od razu widać), zbyt dużo wulgaryzmów, prześmiewcze zdania. Poza tym za dużo prowokacji tutaj, wiele osób przyznało się do założenia od kilku do kilkudziesięciu prowokacji. :) Także autorze nie żeń się nigdy, nie nadajesz się do małżeństwa.

Gość gość
hahha zeszczać sie podczas porodu, ty masz nasrane j****y debilu ,cóz za podły prowokator ja tobie prymitywie zycze zeszczania sie ; D i pluje prosto twoj ryj

Gość gość
To nie prowo. Większość mężczyzn którzy widzą poród potem nie mają ochoty na swoją kobiete... PO prostu im zbrzydnie jak ją widzą w takim stanie

Gość gość
20:18 Ale czasem nawet można oddać stolec podczas porodu, to akurat prawdopodobne z tym sikaniem.

Gość gośćszarik
PIS to zmieni.Sik!PO tym co w zyciu widzialem wole ogladac narodziny niz smierc! W pierogach liczy sie farsz,unikaj wiec falszywych faryzeuszy w zyciu.

Gość gość
slabe provo :( Facet przy porodzie nic nie widzi , jest oddzielony parawanem i widzi tylko glowe i rece kobiety , znam wielu mezczyzn ktorzy byli przy porodzie i sa bardzo dumni z tego , nawet zapewniaja ,ze bez niego zona by sama nie urodzila .

Gość gość
autor to jakis p***b ,pewnie cipke tylko na filmiku ogladal :D

Gość gość
stek bzdur , moj maz przecinal nawet pepowine i to nie przeszkadza jemu atakowac mnie 3x dziennie,

Gość gość
na porodzie był? a co to k...za określenie, po polsku pisać nie umiesz a za prowokacje się bierzesz?

Gość gość
Autor tematu to debil co do uczestniczenia przy porodzie to kobieta decyduje jeśli chce naszego wsparcia to powinniśmy jej udzielić jeśli jej to będzie przeszkadzać ; odpuścić. Jestem w stanie zrozumieć, że te 9 miesięcy to nie bajka.

Gość gość
Mnie też mąż rozcinał nożyczkami. Ginekolog tylko mu mówił w którym miejscu i sam wyciągnął córke ze mnie. Na drugie dziecko zrobimy tak samo.

Gość gość
autorze! dzieckonie powinno ogladać porodu, to fakt

Gość gość
Nie każda kobieta przy porodzie wygląda masakrycznie. Ja dostałam znieczulenie dożylne i wcale nie dałam się jak dzika św unia, nawet kropla potu ze mnie nie spłynęła. Przyjechałam do porodu w makijażu i po porodzie makijaż był nadal nienaganny. Trzeba walczyć o znieczulenie a pośród wtedy przebiega humanitarnie. Niestety nasi lekarze chcą żebyśmy rodziły jak w Afryce Walczcie o znieczulenie to nam się należy ale nie każda o tym wie.