Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poronienie w samolocie

Polecane posty

Gość gość

witam czy jesli poronilo sie w trzecim tygodniu ciazy, i stalo sie to akurat lecąc samolotem to czy to poronienie stalo sie przez ten lot, czy poprostu widocznie mialo sie poronic tak czy siak i by sie to stalo bezwzgledu na to czy w samolocie czy nie? po znajoma mówi ze niby przez lot, a w necie czytam ze w pierwszych tygodniach to tylko z przyczyny samoistnej może byc poronienie . wiec jak to jest wiecie może?

Gość gość
Jesteś na tyle niby dorosła, że zaszłaś w ciąże, a na tyle dziecinna i głupia, że nie wiesz, iż lot samolotem nie ma wpływu na poronienie. Zresztą, od takich rzeczy jest lekarz.

Gość gość
nie rozumie czemu mnie nazywasz ,,glupia" i ,,na tyle dorosla" ?? czy ja tu napisalam ze bylam w ciazy lub ile mam lat?? Forum jest od zadawania pytan, to pytam..co w,tym.zlego?

Gość gość
Skoro nie byłaś w ciąży - domniemywam, że ta Twoja koleżanka była. Nie masz nic innego do roboty, jak szukanie przyczyn? Od tego jest lekarz. Zajmij się czymś pożytecznym a nie obgadywaniem.

Gość gość
ej ale kto tu obgaduje? poprostu pytam bo takze zamierzam zajsc w ciaze a wiem.ze bede miala kilka podrozy delegacyjnych za granice..i poprostu wole wiedziec

Gość gość
ktos jeszcze pomoze?

Gość gość
Ho

Gość gość
Jesteś niezłym przygłupem lub coś mataczysz.

Gość gość
czemu mnie obrazasz? Forum jest od tego zeby pytac