Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elfka7654

seks

Polecane posty

Hej pomozcie!!! Miesiac temu uprawialam seks ze swoim chlopakiem bez zabiezpieczenia zaczelam myslec ze cos sie stanie ze niendostane okresu ale okres mialam 29 pazdziernika taki jak zawsze trwal jak zawsze 6 dni a mimo to po tym okresie boje sie nadal ze cos jest nie tak moze to moja wyobraznia za duzo sobie wkrecilam prosze bez smiechu na szczere odp ;)

weź wyluzuj.. człowieku. Nawet nie wiesz ile młodych dziewczyn bzyka sie dzisiaj bez gumki i niesłyszałem by były wciąży. Wiadomo trzeba uważać ale bez przesady. Jak miałaś okres to wszystko powinno być okej

Gość gość
Brunetos, specu od żeńskich pipek, nie wiesz, że można być w ciąży i mieć jeszcze jeden i kolejny okres?

Gość gość
Zrób sobie test

Gość gość
Stosunek przerywany miałam przez dwa lata to nie jest metoda antykoncepcja ale od 4 miesięcy staram się o dziecko i nie jest tak łatwo więc niw bój sie

Po co sie zastanawiać zrób test i po sprawie... Nikt tu nie jest jasno widzem zeby z twojej wypowiedzi odpowiedziec Ci na pytanie

Gość gość
Urodzisz za 9 miesięcy a może nawet wcześniej. Przygotuj siebie i partnera na tą radosną nowinę.