Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce ze mnie zrobic zla matke i chora psychicznie...

Polecane posty

Gość gość

Bil mnie potrafił uderzyć dziecko, miał gdzies dziecko nie widział od ponad roku a wczesniej tylko raz na 5 tyg i zaluje że nawet na to pozwalalam temu idiocie który wolal pic i grać. Od kiedy dowiedział się ze zamieszkalam ze swoim narzeczonym robi problemy. Mój maly ma mutyzm wybiorczy oczywiście tamten twierdzi ze paycholodzy i pedagodzy klamia i jak syn to ma to się tego nabawił no chore. Uważa że dziecko ma pewnie z nami zle itd a nie wie nic. Mój narzeczony traktuje małego jak syna a maly jego jak ojca. DIecko dopiero teraz wie co to jest spokoj i rados bo ma dwoje ludzi przy sobie a on niszyczy życie nękając smsami. Zalozylam sprawę o odebranie praw i wiem co on będzie wymyślam. Boje sie bardzo. Wiem jaki byl i moja rodzina tez. Ale boje sie ze nie udowodnię nic. A i pisze tak jakbym nie mogla bez jego zgody sie wyprowadzić, zmienić pracy i pójść z dzieckiem do lekarza. Jest chory. Chciałby ciągle kontrolować moje życie. Myślicie ze sad mu uwierzy w jego bajki ze maly ma z nami zle przeciez nawet nie wie co się z nim dzieje? Czemu tacy dranie niszczą życie. Mieliście takie doświadczenia?

Gość gość
no cóż, faktycznie mówisz jakbyś była niespełna rozumu. Dowody na mutyzm małego masz, potwierdzenie od lekarzy dostaniesz, świadków masz...więc o czym ty pieprzysz, kto mu uwierzy?

Gość gość
Na przyszłość polecam Ci częściej stawiać przecinki i kropki, wtedy będzie można Cię zrozumieć.

Gość gość
Przepraszam jestem denerwowana. Tak opinie mam i swiatkow tez i bardzo dobra opinie kuratora bo naslal na mnie. W sumie może i macie racje. To że on i jego rodzice będą mówić ze kłamie nie ma znaczenia. Wazne ze ja znam prawdę i mam opinie. Maly ma nawet wspomaganie wczesnoszkolne to nikt by go przecież bez powodu nie przyznal. Mam nadzieje ze odbiorę mu prawa. Mój synek ma 4,5 roku i teraz jest szczęśliwy.

Gość gość
Odebrać prawa rodzicielskie to nie tak hop siup najpierw ogranicz mu władzę a jeśli masz kuratora to lepiej aby był on po twojej stronie. Mam to samo z moim byłym mężem,wiecznie problem o byle co do sądu leci. Na szczęście w sądzie odbywa się komedia, ostatnia rozprawa dotyczyła po co dziecko poszlo do przedszkola pewnie ja wolę siedzieć z gachem niż wychowywać dziecko

Gość gość
Znaczy nie mam kuratora. Tylko byl zeby sprawdzić warunki i tyle. Oboje pracujemy, mamy spore mieszkanie. Maly ma swój pokoik. Maly boi się tez biologicznego ojca i piszczy jak słyszy jak mowie o kimś nawet kto ma tak samo na imię. Maly nie widział go rok i nie chce dopuścić do żadnego spotkania.

rzadko kiedy Sad daje wiare tatusiowi z przypadku.Jesli masz geneze choroby,opinie psychologa to jest to dowod ewidentny.Dzialaj bez zlych emocji,to Twoja bron:)

Gość gość
Mam opinie z przedszkola, od psychologa i jeszcze od psychiatry dziecięcego jeszcze opinie dotyczącą wczesnego wspomagania w przedszkolu z powodu mutyzmu wybiorczego.

Gość gość
Ja uważam że on ma problemy ze sobą. Jest żołnierzem i zachowuje się okropnie. Jest a przynajmniej byl hazardzistą i teraz stwierdził ze to nie on nim byl tylko ja bo on mnie kochal i ukrywal wszystko i znalam hasła i ja niby gralam zalozonym na niego koncie. O takie rzeczy wymyśla, uważam ze jest niezrównoważony.