Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznałam fajnego chłopaka czy mogę go sama zaprosić?

Polecane posty

Gość gość

Czy muszę czekać aż sam mnie zaprosi?

Zależy jakim typem dziewczyny jesteś. Jeżeli "lubisz" czekać to czekaj a jeżeli nie masz problemu żeby go sama zaprosić to zaproś :)

Gość gość
Musisz czekać, wtedy Cię nie zaprosi.

Gość gość
to wstyd by kobieta pierwsza wychodziła z inicjatywą:O lepiej odpuść sobie takiego tzw. "chłopaka" (facet powinien mieć jaja), zasada jest jedna, jak facetowi zależy sam poderwie, jak nie zależy nic nie zrobi, a ty masz czarne na białym

Gość gość
mozesz zaprosic.

Gość gość
Czyli mam czekać? A jeśli on nie wie o moim istnieniu to też powinnam czekać? A czy mogę się spotykać z innymi i czekać aż on mnie zaprosi?

Gość gość
jeśli nie wie o twoim istnieniu to jesteś mu obojętna, więc zadaj sobie pytanie, chciałabyś kogoś komu zwisasz i powiewasz? :) a co do drugiego pytania, nikt ci nie broni spotykać z innymi.

Gość gość
Nie zapraszaj go, o nie nie nie nie, bo to jest po prostu strrrrrraaaaaszneeee! Nie można zapraszać, to zbrodnia w biały dzień, morderstwo, złodziejstwo, gwałt i rabunek!!! Masz czekać i się naburmuszać do czterdziestki, a potem kupić sobie kota. Jak zaprosisz, to co inne księżniczki na to powiedzą, zastanowiłaś się?

Gość gość
Jeśli on nie wie o twoim istnieniu to jak go poznałaś?Dobre to :-)

Gość gość
czekac to mozesz na spadek po bogatym wujku ;) ja chlopaka, ktorego kompletnie nie znalam, nawet jego imienia, ani jego znajomych, nic, zaprosilam na studniowke :P i patrz zyje! a chlopak sie zgodzil :)

Gość gość
Możesz go zaprosić ale koniecznie musisz być bez bielizny bo będzie sprawdzał czy masz twarde sutki, ja tak sprawdzam jak mnie kobiety pidrywaja. Po tym wiem czy lecą na mnie z podniecenia czy na kasę. Jak ma twarde suty to wiem że z podniecenia.

Gość gość
gość dziś to wstyd by kobieta pierwsza wychodziła z inicjatywąpechowiec.gif lepiej odpuść sobie takiego tzw. "chłopaka" (facet powinien mieć jaja), zasada jest jedna, jak facetowi zależy sam poderwie, jak nie zależy nic nie zrobi, a ty masz czarne na białym xxxx :D wstyd to jest krasc. Autorko ja wyszlam z inicjatywa w kierunku pewnego faceta :) zaprosilam go na randke. dzis jest moim mezem :)

Gość gość
Ta od wstydu to kolejna królewna z drewna. Nie ma co zawracać sobie głowy tego typu bredniami.