Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Antoni Macierewicz będzie ministrem obrony...o boże

Polecane posty

Gość gość

Antoni Macierewicz będzie ministrem obrony...o boże

Gość gość
ja pierdolę

Gość gość
To bylo do przewidzenia, pozdrawiam

Gość gość
Przynajmniej On z PiSem obroni nas przed zalaniem przez imigrantów, których religia nakazuje brak integracji w cudzym kraju

Gość szwejo
Odbuduje armię,wprowadzi nową jakość i może rozwali beton w wojsku który zrobił PO.

Gość gość
I będzie mówił o pękających parówkach i puszkach.

Gość gość
RATUNKU!!!Boże miej w opiece Polskę,bo Macierewicz na tym stanowisku to bomba z opóznionym zapłonem:-O

Gość gość
Odbuduje armię,wprowadzi nową jakość i może rozwali beton w wojsku który zrobił PO x i przy okazji popsuje i tak fatalne stosunki z Rosją :( PIS to lizo/d**y amerykanów, a my powinnismy szukac przyjaciol blisko, a wrogow daleko

Gość gość
ludzie czy wy rozumu nie macie ? nie wiecie, że propaganda medialna z Kaczyńskiegi i Macierweicza zrobiła ofiary do wyśmiania ? ogłupiają nas i sieczkę z mózgu robią ludziom !!! ludzie obudźcie się A kto jak nie Pisowscy mogą obronić Polaków i Polskę przed ich ekspansją polityczną ?! Co zrobił Tusek i Kłopacz czy Komorusek to nikt się nie wzpburzał ? Jak gospodarkę polską wyprzedali ? Nikt nie płacze ?

gość dziś A Ty masz rozum? Bo ja widzę tylko fanatyzm. Czy człowiek w przekonaniu dużej grupy specjalistów chory psychicznie (http://wiadomosci.dziennik.pl/swiat/artykuly/455620,rogalski-sa-realne-podejrzenia-co-do-zdrowia-psychicznego-macierewicza.html to tak tylko żeby nie było,że zmyślam) może pełnić jakąkolwiek funkcję publiczną a zwłaszcza mieć cokolwiek wspólnego z armią? Czy to jest jedyna metoda na leczenie raka toczącego polską politykę? Jeśli tak to a mam w serdecznym poważaniu taką chemioterapię

Gość gość
realne podejrzenia :D :D :D no jaaase ;) Kaczynskiego też "medialnie" podejrzewali kiedy zamordowano ekipę rządową w Somoleńsku Pulchny, zastanów się co Ty propagujesz człowieku. Trzeba mieć swój rozum a nie tylko łykać medialną papkę propagandową

Gość gość
realne podejrzenia no jaaasne Kaczynskiego też "medialnie" podejrzewali kiedy zamordowano ekipę rządową w Somoleńsku Pulchny, zastanów się co Ty propagujesz człowieku. Trzeba mieć swój rozum a nie tylko łykać medialną papkę propagandową x prawda

No właśnie mam swoje zdanie. I żeby nie było, na media mam wywalone. Najlepiej jeszcze zróbcie z prof Pawłowicz min kultury z posłanki Kempy min zdrowia , sorki macie już już dobrego kandydata - prof Chazana Tylko proszę niech biegli psychiatrzy, mogą być nawet amerykańscy wydadzą opinię . Co do mojego zdania to jeśli politycy PiS mogli każde niewygrane przez nich wybory uważać za sfałszowane to ja mogę mieć obawy o ich poczytalność. I oby jednostka Grom nie została wysłana do Smoleńska w celu odbicia wraku. Dziękuję

Gość gość
Kto dalej wierzy że samolot o rozpiętości skrzydeł ponad 33 m przekręcił się o 180 stopni na wysokosci 5 m nie zostawiając śladu na miękkim podłożu przy czym skrzydło urwało się przez brzozę w którą tupolew wchodzi jak w masło, ten sam ma chorobę psychiczną tę samą co Putin Tusk i Anodina. Ruscy swoich ponad 224 wysadzili w powietrze by zrzucić na Isis to co im wysadzić 95 polskiej elity i kierownictwa. Pamietacie uśmiechy Tuska i Putina ściskających się nad ciałami ofiar? A żartujący w najlepsze roześmiany Bul na płycie lotniska wylożonej przywiezionymi trumnami to już wisienka na tym torcie z zakalcem. Obudźcie się i zbadajcie swoje zdrowie psychiczne.

Gość gość
teorie spiskowe dziejów...tylko smuteczek pozostał:-O

Gość gość
strach stare komuchy , bydło czerwone oraz złodziejów , oszustów obleciał a w Rządzie jeszcze P.Ziobro i P.Kaminski.....oj będzie się działo...

Gość gość
Pulchny nie gadaj głupot

Gość gość
Nie siejcie paniki. Media będą się teraz nakręcać, dla nich to dopiero sensacja. Nie wierzę mediom, oceniam po czynach. Na razie Macierewicz ma kredyt zaufania, chociaż o politykach w Polsce mam nie najlepsze zdanie. Pożyjemy zobaczymy...

Gość gość
do tego jęczy, że Macierewucz będzie ministrem obrony co On złego zrobił dla Polski, co ?!

Gość gość
Jasne,metoda rodem z podstwówki najlepiej obśmiać medialnie wrogów zaprzańskich peowców i jeszcze zrobić z nich "niepełnosprawnych" umysłowo

gość dziś Jasne,metoda rodem z podstwówki najlepiej obśmiać medialnie wrogów zaprzańskich peowców i jeszcze zrobić z nich "niepełnosprawnych" umysłowo lapka.gif xx Pytanie, którego z wymienionych ugrupowań nie lubię bardziej :P

Gość gość
Pulchny, Twoje "nie lubie" nie ma znaczenia liczy się kto co dla kraju zrobił ku rozwojowi a nie ku zwijaniu Polski i robieniu obozu pracy dla UE

Dobra dobra . Życzę Wam, żebyście za cztery lata z takim samym uwielbieniem patrzyli na swoich wybrańców i żebyście znów ,, mniejszego zła" nie wybierali. I pamiętajcie - nie dajcie się politykom w bambo ładować.

też nie wiem co Antek zrobił złego oprócz tego, że chciał ten Smoleńsk rozwiązać. to chyba ważne dlaczego ginie prezydent kraju i kwiat wojska polskiego, nie?:O poza tym nie pamiętam czy to prawda, ale pan Michalkiewicz mówił, że Bronuś coś szybko poczuł się prezydentem, jak jeszcze nie było 100% pewności, że Lechu zginął w katastrofie

Gość gość
A ja pamiętam jal w pierwszych minutach mówili o 3 osobach które przeżyły a potem była wersja że wrak był w takim stanie że wszystkich pasażerów rozerwało. Nie mogli się ewidentnie zdecydować na wersję.

Gość gość
Mnie wcale nie zdziwiłby fakt, że katastrofa w Smoleńsku to był zamach. Tylko co w takiej sytuacji mieliby zrobić Polacy? Oto jest pytanie.

Gość gość
gość dziś szukać prawdy ? a nie łżeć ludziom prosto w oczy jak ta Kłopaczowa, że ona osobiście 1 m w głąb przesiwała ziemię i osobiście z lekarzami identyfikowała zwłoki co potem odszczekała i przepraszała za "pomyłkę" kiedy wwyszło wiele pomyłek odnośnie identyfikacji zwłok