Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie będzie pierwsze posunięcie Szalonego Antoniego w MON?

Polecane posty

Gość gość

Cóż za ironia losu że człowiek którego nie wzięliby do wojska (choroba psychiczna) będzie nim kierował

Gość gość
rozliczenie złodziei

Gość gość
Panowie zbroimy wschodnia flanke :D

Gość gość
wydaje mi się, ze zacznie szkolic siebie i...kobiety jak w krajach arabskich :classic_cool: zeby mial kto bronic ojczyzny

Gość gość
tylko pierze beda się sypać z komuchów jak Marcierewicz wejdzie do MON

Gość gość
wyczytałam gdzies, ze juz zbiera grupe GROM i beda jechac odbic wrak tupolewa :classic_cool:

Gość gość
Jak latwo wmówić mniej inteligentnej części społeczeństwa ze Maciarewicz to jakiś szaleniec ☺Można takimi ludźmi sterować przy pomocy TV i tzw "dziennikarzy "Robią to ludzie którzy boją się nieprzekupnego bezkompromisowy patrioty Antoniego Maciarewicza

Gość gość
ja myślę, że ci inteligentni, to jednak patrzą z niepokojem na taki rozwój wydarzeń. Zresztą Maciarewicz, to jak wszyscy oni, marionetka. wiemy kogo słuchają się premier, prezydent i cała reszta. wiemy, jak kończą ci z pisu, co się nie posłuchali prezesa.

Gość gośćść
z tym tupolewem to nic nie będzie, bo nikt z ludzi władzy nie ma żadnego interesu by ujawnić prawdę. Nawet Macierewicz ma gdzieś prawdę o Smoleńsku, kiedy pokazywano mu zdjęcia satelitarne ewidentnie świadczące o mistyfikacji to on powiedział że to go nie interesuje bo go interesuje tylko brzoza :o Nie ma nikogo kto chciałby ukarać winnych

Gość gość
Pośle kolumnę w eskorcie f16 do Roski po tutke

Gość gość
Lemingi a dotarlo do was ze marionetkami i chlopcami na posylki byli ministrowie biegajacy tak jak im sw pamieci dr Jan kazał

Gość gość
oj tam,oj tam sr@cie ogniem

Gość gość
Ja już dość mam wszelkiego straszenia, jak będzie konkretny powód, to będziesz się bał jeden z drugim, a teraz to zwykła histeria i nagonka medialna.

Gość gość
gość dziś Ja już dość mam wszelkiego straszenia, jak będzie konkretny powód, to będziesz się bał jeden z drugim, a teraz to zwykła histeria i nagonka medialna. x Bardzo mądre słowa.