Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie czytacie gazety i jakie oglądacie seriale?

Polecane posty

Gość gość

Napiszcie jakie lubicie czytać gazety, jakie lubicie ogląda seriale i jaki serial ogólnie najbardziej lubicie. Ja lubię czytać gazety o modzie i plotkach :), więc Flesz, Gracja, Avanti. Bardzo lubię również gazety o wnętrzach - czytam M jak Mieszkanie, Cztery Kąty, Moje Mieszkanie. Czytam też Charaktery, Kosmopolitan, Runner's World, Women's Health, Dziecko, Twoje Dziecko, Twój Maluszek, Party, Gaga. Z seriali oglądam tylko "Ojca Mateusza" i "Ranczo" ale w zeszłym roku oglądałam też "Lekarzy", "Samą Słodycz", a jeszcze wcześniej "Przepis na życie". Ulubiony serial to "Lekarze". No tak mi się podobał, że nie mogę. Czasem nawet ryczałam. Szkoda, że już nie leci... :( Bardzo lubiłam też "Przepis na życie" - byłam w nim dosłownie zakochana. Ale teraz bardzo mi się podoba "Ojciec Mateusz". Możecie polecić "Singielkę" i "Aż po sufit"?

Gość gość
ja lubię seriale z comedy central, czyli głównie zagraniczne komedie, jeżeli chodzi o gazety to lubię i te typowo kobiece, kolorowe, i te bardziej informacyjne, np. chętnie czytam dwutygodnik warszawski http://rytmwarszawy.pl/

Gość gość
Z gazet czytam tylko Focus. Seriale: Jak poznałem waszą matkę Sherlock Detektyw The Knick Dom grozy Teraz jest jakiś nowy polski serial, Pakt, zapowiada się ciekawie .

Gość gość
Autorko tak z ciekawości kiedy ty masz czas na te seriale?

Gość asdsas
Gazety: "Fakty i Mity" "Angora" Seriale: "Ostry dyżur" "Usta,usta"

Gość gość
Gazety Angora Newsweek dopoki LIs nie zwariowal nt PiSu Wrozka - UWIELBIAM Seriale B.lubie historyczne, wszytskie widzialam. Polskie zadne

Gość gość
Gazety mojego syna typu Świat na dłoni,czy Świat wiedzy ,kiedyś czytalam jakieś plotkarsko-gwiadowskie pisma jak mi ktos dał bo nie kupowałam jakos specjalnie ,seriale to Walkig Dead ,American Horror story ,Haven ,Miasteczko Wayward Pines, Most nad Sundem czasami zerknę na ten co leci teraz na tvn Singielka.

Gość gość
Z magazynów regularnie Focus, poza tym jak coś mi wpadnie w ręce to jakieś medyczne/farmaceutyczne z racji zawodu. Szerokim łukiem omijam wszelkie plotkarskie, bo nie interesuje mnie kto z kim i takie tam. Seriali jakoś namiętnie nie oglądam. Czasem "M jak miłość", ale już mnie nudzi. Teraz już raczej nie, ale kiedyś oglądałam "Dr House", "Chirurdzy", "Ostry dyżur", tak monotematycznie. No i "Tajemnicze zagadki Las Vegas".

Gość gość
Walking dead i jak poznałem waszą matkę a kiedys dexter

Gość gość
gazet praktycznie nie czytam. Jak już kupię to popularnonaukową jakąś albo Angorę. Pudla przeglądam owszem, ale szkoda by mi było tej złotówki na kupienie gazety o tym syfie (przeglądam bo mnie bawi po prostu, szczególnie komentarze) Z seriali to tylko big bang theory. Z tych regularnych rzeczy to wolę programy publicystyczne (mam 2-3 nieco niszowe które są fajne). Oglądam też programy przyrodnicze, popularnonaukowe czy historyczne.

Gość gość
Nie czytam gazet po polsku, bo nie mam do nich dostepu :) Czytam ksiązki na kindlu, najczęsciej s-f.. Z polskich seriali trawie jedynie Prokuratora, Przyjaciólki i obecnie ten nowy Pakt. Dobry był tez Prawo Agaty :) Z zagranicznych seriali to lista bylay naprawde dłuuugaa ! :) Ogladam w necie, czesto seriale czy sezony niedostepne w Pl.. Homeland obecnie mój nr 1 The 100 Helix Crisis The Fall The BlackList Secrets and Lies Broadchurch Missing Limitless Blindspot 24 godziny Person of Inerest Jak wywinąc sie od morderstwa The Walking Dead Sense8 House of Cards True Detective Fargo Sherlock Luther i moglabym tak jeszcze długo :) I ogladam to po nocach :P Jak sie wciagne to i cała noc zleci :) Pracuje na pól etatu, a i te seriale nie sa przeciez puszczane jednoczesnie :)

Gość gość
Gościu o czym jest ten Prokuratur? Spoko?

Gość gość
Taki zupelnie spoko procedural w stylu CSI :) I z watkiem osobistym w tle.. I w naszych realiach :) A sceny z baru mlecznego- cymes ! :D

Gość gość
Do pani z 21:17 Skoro oglądasz seriale w necie, to są tez one dostępne w Pl. Wyobraź sobie, ze my tez mamy internet. A większość, które wymienilas, mozna obejrzeć mając kablowkę. Jestes trochę do tylu :p

Gość gość
Gazet żadnych nie kupuję. Telewizji również prawie nie oglądam (jedynie"Voice of Poland"). Z seriali na necie oglądam "Grey's Anatomy" bo kiedyś zaczęłam i bardzo mi się podobało a teraz z przyzwyczajenia.

Gość gość
Z gazet polskich regularnie tylko Angorę i Politykę. Seriali sporo, ulubione nadawane obecnie to The Knick Game of Thrones, Masters of Sex, Shameless, Scorpion, Galavant...

Gość gość
A co to ma wspólnego z ciążą, porodem lub wychowaniem dzieci?

Gość gość
Może to, że autorka chce poznać gusta akurat rodziców, a nie np. panów z podforum erotycznego?

Gość gość
gość wczoraj Do pani z 21:17 Skoro oglądasz seriale w necie, to są tez one dostępne w Pl. Wyobraź sobie, ze my tez mamy internet. A większość, które wymienilas, mozna obejrzeć mając kablowkę. Jestes trochę do tylu jezyk.gif xx Nie nie sa dostepne w Pl :) Nie wszystkie :) I nie sa na bierzaco, niektore o 2 sezony :) Z netflixa np. sense8 czy Dardevil.. Ale oczywiscie mozna je obejrzec i w Pl w necie :) i na kablówce :) Sama mam równiez PL tv i widze co puszczaja.. Nie napisalam o serialach by sie chwalic co to ja moge ogladac, napisalam zgodnei z zapytaniem co ogladam :) I co moge polecic :)

Gość gość
Z gazet czytam Joy, Pani domu, Przyjaciółke. Seriale jakie oglądam to Chirurdzy i Gotowe na wszystko.

Gość gość
Z gazet ZWIERCIADŁO, Pani. Seriale: Pitbull, Prokurator, Pakt, Głęboka woda. Z tych głupszych;) to Az po sufit, ale dam sobie spokój, bo durne te dialogi i sztuczna gra aktorska do granic absurdu czasami. Za to uwielbiam wszystkie sezony "Dorota Was urządzi" :)

Gość gość
Seriale: Grimm, American horror story, Supernatural. Wole czytac ksiazki...gazety sporadycznie.

Gość gość
Z seriali Wataha - rewelacja. No i m jak miłość, od biedy, bo wtedy akurat prasuje hałde prania, to się odmóźdzam przy tym smęcie. Swego czasu na TVP 2 o 20 w niedziele leciał super serial wojenny z Pawlickim, Majchrzakiem, Zakościelnym, o szarych szeregach. Kurcze nie pamiętam tytułu, ale świetny był. Z gazet czytam świat kobiet, i gazetę wnętrzarskie, Moje mieszkanie, M jak mieszkanie, Weranda i Weranda country.

Gość gość
czas honoru?

Gość gość
Tak! czas honoru. Dzięki ;-)

Gość gość
Hmmm, jestem w fajnej sytuacji, bo pracuję w kiosku z prasą, więc czytam mnóstwo różnych gazet, co poniektóre tylko przeglądam, a niektóre czytam z zainteresowaniem i faktycznie niektóre są interesujące, a na niektóre nie wydałabym złamanego grosza. A Cosmo, to faktycznie sam seks i reklamy. A co do seriali, to ponieważ nie mam już w domu dzieci, to mam trochę czasu na oglądanie seriali i oglądam Ojca Mateusza, Ranczo, a także Na dobre i na złe.

Gość gość
gazety-lokalna prasa płatna lub darmowa. seriale-kiedyś oglądałam Bestie z Patrickiem Swayze, grał tam agenta. było 12 czy 13 odcinków. super. innych nie oglądam bo nie lubię i szkoda mi czasu. za to lubię obejrzeć Galileo czy inne popularno-naukowe programy.

Gość gość
swiat nauki i psx extreme. nie lubie tych babskich gazet w kółko piszą o tym samsy ciuchy i kosmetyki. Seriali duzo głównie sf nie lubie obyczajowych i polskich

Gość Edziaaaaaaaa
Czytam magazyn Kocie sprawy dla kociat :P Seriale oglądam zachodnie The Walking Dead Sherlock Gra o tron I Tureckie: Wspaniale stulecie (jak jeszcze lecialo) Grzech Fatmagul Królowa jednej nocy Tylko z tobą I Z polskich tylko ojciec mateusz i rodzina zastepcza :)

Gość gość
Nie czytam gazet i nie oglądam seriali. Jedyne co uwielbiam to słuchać muzyki