Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego się bronisz przed uczuciem

Polecane posty

Gość gość

wiem, że chcesz mnie usłyszeć, ale jak się odzywam, udajesz chłód wiem, że chcesz wiadomość ode mnie, ale jak piszę, olewasz wiem, że chcesz mnie zobaczyć, ale boisz się spotkać .... czemu tak robisz ? czytam w Twoich myślach, wiem, czego pragniesz, wiem o czym marzysz, wiem, że miłość jest dla Ciebie najważniejsza, wiem, że brakuje Ci ciepła, czułości, pragniesz i tęsknisz za pocałunkiem, przytuleniem, pieszczotą ....moje wszystkie starania są daremne, nie przyniosły skutku, bo się bronisz, a potem siedzisz nieszczęśliwa i płaczesz .... kocham Cię, ale musisz mi pomóc, bo nie jestem księciem na białym koniu, co porywa księżniczki .... x a może naprawdę mnie nie lubisz ?

Gość gość
bingo ! nie lubię :)

Gość gość
Nie lubię jak ktoś bawi się moim kosztem.

Gość gość
Masz rację we wszystkim co napisałeś, poza księżniczkowatością i tym że Cię nie lubię. Tak, szukam kontaktu z Tobą, bo mi smutno gdy Cię nie ma Tak, zaglądam na te idiotyczne forum, bo chce wiedzieć że jesteś gdzieś tam i żyjesz Gdy Cie widzę, głupieje i jest mi wstyd za wcześniejsze zachowanie, dlatego unikam spojrzenia Wypełniasz moje myśli, zjawiasz się w moich snach, nie mogę Cię nawet dotknąć, normalnie porozmawiać i jest mi z tym źle. Przerasta mnie to wszystko. Ja jestem tylko człowiekiem, nie jestem z żelaza.

Gość gość
kocham Ciebie ❤️ mój kochany , lecze wszystkie swoje rany ubolewam nad naiwnością która okazała sie ością :D

Gość gość sisi
18.40 wszystko co napisałeś...to tak właśnie jest..

Gość gośćszarik
Mam juz w tylku swoje rany,budze sie co dnia zaspany... Moj ogonek zaspawany,tylko w dloni jest rozgrzany... Nie przeganiam naiwnosci,bo to moja Karma...moje kosci...

Gość gość
Uwielbiam..i nie rylko lubię.

Gość gość
do autora: no popatrz, kto by pomyślał, że wyrośnie z ciebie drugi wróż Maciej? aż strach się bać czego o mnie nie wiesz :D 🖐️

Gość gość
Skąd wiedziałeś że chciałam to wkleić?

Gość gość
Ale Ty się do mnie nie odzywasz..autorze:-(

Gość gość
..i nie piszesz do mnie.I nie boję się spotkania.

Gość gość
I zupełnie nie wiem jak Ci pomóc?

Gość gość
Wezcie juz sie w garsc i nie piszcie w tych tematach, czy wy sie nludzicie naprawde ze jest tu ktos "ten wasz wasza"? Czy wy sobie jaja robicie?

Gość gość
może to do mnie hm... on wie,wszystko,i doskonale mnie czyta,więc nie powinien mieć problemów z tym,by wiedzieć czego oczekuję ,i ja nie beczę,,bo i po co? ja nie jestem pluszowym misiem do zabawy wiem co mam do zaoferowanie,i sama oczekuje deklaracji i dojrzałości od partnera,a bronię się przed tym by nie cierpieć niepotrzebnie,bo komuś chce się pomiętosić misia cze🖐️

Gość gość
Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty. To też nie diabeł rogaty. Ani miłość kiedy jedno płacze a drugie po nim skacze. Miłość to żaden film w żadnym kinie ani róże ani całusy małe, duże. Ale miłość - kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze...