Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet może skreślić kobietę tylko dlatego że za szybko poszła z nim do łóżka

Polecane posty

Gość gość

Nie mówię tu o tym jak kobieta idzie na pierwszej, drugiej czy trzeciej randce do łóżka bo wtedy to wiadomo że najczęściej oleje taką kobietę. Ale chodzi mi o sytuację, ze facet spotyka się kilka tygodni z kobietą, kilkugodzinne randki, wyjazdy. Wydawało by się że zaczyna mu zależeć, ona idzie z nim do łóżka. I teraz pytanie, czy są faceci którzy wyznaczają jakiś minimalny czas wstrzemięźliwości i potrafią skreślić kobietę tylko dlatego że poszła z nimi za wcześnie do łóżka?

Gość gość
i tak i nie zależy od faceta każdy będzie inny jeden zakocha się bez pamięci a drugi pomyśli ż ejak zemna poszła szybko to i z innym też by poszła szybko

Gość gość
tak, jeśli między nimi jest niejasna sytuacja, to tak, seks tylko w związku i to dłuższym

Gość gość
No i co z tego że poszłaby szybko z kimś innym gdyby się zakochała, czy to jest tak istotne?

Gość gość
Niejasna sytuacja? Co masz na myśli?

Gość gość
źle zadałaś pytanie ...powinno być "cczy mi było z nim dobrze w łóżku?" ... mi byłego brakuje ze względu na minetę :/ :'(

Gość gość
Według mnie nie powinno mieć to znaczenia, ale chyba czasem faceci mają jakies skrzywienie i potrafią skreślić kobietę tylko dlatego.

Gość monika7802
nie wiem czy ja jestem jakas ladacznica, ale dla mnie pare tygodni czekania na seks to strasznie dlugo! pierwsza randka to tez niefajnie (choc wlasnie mi sie zdarzylo pare dni temu, nie zaluje, no ale..) ile zwykle czekacie z seksem? dla mnie optymalnie to tak z 3-5 spotkan i juz. nie uwazam sie za dziwke ani rozwiazla, wielu facetow tez nie mialam. Ah oczywiscie mowie o ludziach ok. 30, nie mlodszych.

Gość gość
Czasami każdy powód jest dobry :P

Gość gość
Ja skreslam wszystkie ktore nie sa dziewicami!