Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

rozliczanie pit

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

wiem,ze jeszcze jest czas do rozliczenia ,ale tak mi ten problem chodzi po glowie ,ze moze ktos doradziotoz 2 lata nie pracuje wiec nie rozliczam sie z pita,ale bralam udzial w pewnym konkursie w naszej tv kablowej i dostalam za to 200 zl,powiedziano mi ze w picie musze sie z tych pieniazkow rozliczyc z pitem,i moje pytanie brzmi..czy bede musiala rozliczyc sie skoro nie pracowalam?a jesli musze to na jakim picie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jest tu kto?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W sumie nie wiem, bo rozliczam tylko swoj膮 prac臋 w programie http://fundacjarosa.pl/program-pit/ przez internet i nic wi臋cej mnie nie interesuje. Wrzu膰 to pytanie na forum, kt贸re jest bardziej ukierunkowane na takie tematy :) infor albo co艣 podobnego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak, zapewne dostaniesz od nich pit. Wtedy normalnie si臋 rozliczasz. Skoro to nie du偶a kwota to dosatniesz zwrot/.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie musisz tego dochodu rozlicza膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
@up "W sumie nie wiem, bo rozliczam tylko swoj膮 prac臋 w programie http://fundacjarosa.pl/program-pit/ przez internet i nic wi臋cej mnie nie interesuje. Wrzu膰 to pytanie na forum, kt贸re jest bardziej ukierunkowane na takie tematy usmiech.gif infor albo co艣 podobnego" PIT-11 i ka偶de inne w takich programach rozlicza si臋 w 10 minut, teraz najkepsza alternatywa dla kolejek i poczty :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bochka
ja myslalam ze rozliczanie PITa b臋dzie skomplikowane ale jednak nie, zainstaowa艂am jaki艣 program, chyba PITAX, i mog臋 艣mia艂o powiedzie膰 ze bardzo intuicyjny i w sumie prosty program.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 goszza
rozlicza艂am si臋 z pitaxem i szczerze m贸wi膮c jestem pozytywnie zaskoczona faktem ze mo偶臋 to by膰 proste i szybkie.... a mia艂am milion jaki艣 g艂upich rozlicze艅 i obawia艂am sie pomy艂ki!

Udost臋pnij ten post