Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozliczanie pit

Polecane posty

Gość gość

wiem,ze jeszcze jest czas do rozliczenia ,ale tak mi ten problem chodzi po glowie ,ze moze ktos doradziotoz 2 lata nie pracuje wiec nie rozliczam sie z pita,ale bralam udzial w pewnym konkursie w naszej tv kablowej i dostalam za to 200 zl,powiedziano mi ze w picie musze sie z tych pieniazkow rozliczyc z pitem,i moje pytanie brzmi..czy bede musiala rozliczyc sie skoro nie pracowalam?a jesli musze to na jakim picie?

Gość gość
up

Gość gość
jest tu kto?

Gość gość
W sumie nie wiem, bo rozliczam tylko swoją pracę w programie http://fundacjarosa.pl/program-pit/ przez internet i nic więcej mnie nie interesuje. Wrzuć to pytanie na forum, które jest bardziej ukierunkowane na takie tematy :) infor albo coś podobnego

Gość gość
Tak, zapewne dostaniesz od nich pit. Wtedy normalnie się rozliczasz. Skoro to nie duża kwota to dosatniesz zwrot/.

Gość gość
Nie musisz tego dochodu rozliczać.

Gość gość
@up "W sumie nie wiem, bo rozliczam tylko swoją pracę w programie http://fundacjarosa.pl/program-pit/ przez internet i nic więcej mnie nie interesuje. Wrzuć to pytanie na forum, które jest bardziej ukierunkowane na takie tematy usmiech.gif infor albo coś podobnego" PIT-11 i każde inne w takich programach rozlicza się w 10 minut, teraz najkepsza alternatywa dla kolejek i poczty :)

Gość Bochka
ja myslalam ze rozliczanie PITa będzie skomplikowane ale jednak nie, zainstaowałam jakiś program, chyba PITAX, i mogę śmiało powiedzieć ze bardzo intuicyjny i w sumie prosty program.

Gość goszza
rozliczałam się z pitaxem i szczerze mówiąc jestem pozytywnie zaskoczona faktem ze możę to być proste i szybkie.... a miałam milion jakiś głupich rozliczeń i obawiałam sie pomyłki!