Gość Julia z Wrocławia Napisano Listopad 9, 2015 Cześć. Mam 20 lat a mój brat cioteczne 26 lat. Byliśmy razem na domówce u jego kolegi, którego też dobrze znam. Ja i Kuba mamy ze sobą wspaniały kontakt. Zawsze o mnie dba i ja o niego. Gdy byliśmy na tej domówce Kuba poprosił mnie do tańca. Nagle zaczął mnie całować po szyji myślałam ze za bardzo się upil ale on robił to za każdym razem. Wiem ze powinnam mu powiedzieć stop ale nie potrafiłam. Wręcz przeciwnie byłam szczęśliwa. Nigdy tak się cudownie nie czułam. Usiedlismy i Pocałował mnie po ręku i powiedział że okropnie żałuję ze jestem jego siostra bo zrobił by wszystko by ze mną byc. Później zapanowałam go do domu i pojechaliśmy do jego rodziców, których traktuje jsk rodziców. Kuba rano zachowywał się normalnie tsk jak zawsze. Myślałam żeby z nim pogadać ale nie wiem od czego zacząć. Wiem że coś do niego czuje kocham go i to na pewno jie jak brata bo mam brata rodzinnego którego kocham inaczej niż Kubę. Co ja mam zrobić? ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach