Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na sympatii latami siedza te same ryje

Polecane posty

Gość gość

Masakra jakas. Nie wiem jak ktos moze twierdzic ze poznal tam druga polowke. Pierwszy raz zalogowalam sie ze 3 lata temu. Od tego czasu loguje sie sporadycznie ze dwa razy w roku. I ku mojemu zdziwieniu ciagle widze te same geby. Przez trzy lata nikogo nie znalezli?

Gość gość598
jak ktoś ma być sam to będzie, takie jest przeznaczenie i nic tego nie zmieni

Gość gość
tam jest pełno psycholi, którzy sami nie wiedzą czego chcą :P

Gość gość
Zgadza się:-D Myślałam że padnę ze smiechu jak wróciłam na Sympatię i dwóch etatowych bywalców chciało się ponownie ze mną umówić bo.....zapomnieli sobie ze już byliśmy kiedyś na randce:-D Oni tam siedzą już chyba z jakieś 6 lat a kto wie czy nie więcej, dziś mają po prawie 40 lat i nadal kawalerowie...a raczej to faceci którzy maja jakiś problem, nie potrafią się angażować. Teraz tez poznałam faceta 37 lat na sympatii, niby wszytsko pięknie ładnie ale jak zaczęło być poważniej to dał nogę. To znaczy ja chciałam żeby związek się rozwijał ale on ciągle był jakiś zdystansowany. Tam siedzą jakieś odpady, uważajcie dziewczyny.

Gość gość
Wiekszych odpadów jak tutaj,to nie ma nigdzie,jeśli chodzi o tych tzw. mężczyzn buhahahahaha mężczyzn jak to w tym miejscu brzmi:-D żenada na maxa