Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tasmanska i jej madrosci

Polecane posty

Gość gość

Tasmanska, a po co sie z nia droczysz, jak i tak nie masz zamiaru napisac do szkoly o te dni wolne. Bawi cie podk****anie dziecka? Kuzwa, kobieto, ty jestes od niej starsza i wydawaloby sie powinnas byc madrzejasza a jestes glupia jak but. Ja sie twojej pasierbicy nie dziwie. To ze ma zdiagnozowane te zesoly o ktorych ostatnio pisalas, to moze i prawda, ale ty sie powinnas zajac zdiagnozowaniem swojej szanownej osoby, a nie tego biednego dziecka. Poza tym smarujesz tu na forum od rana do nocy, bys sie lepiej dzieckiem zajela. TTTT Ktos jej dobrze napisal. Ta kobieta jest nienormalna...

Gość gość
a co znowu tasmanska zrobila? podajcie linka

Gość gość
nienormalna i wredna, potwierdzam. Kiedyś mnie mega zjechała w wątku o nieciekawej tesciowej, gdzie kazdy zdrowy na umysle czlowiek po przeczytaniu mojej opowiesci z tamtego czasu puknąłby sie teściowej w głowe

Gość gość
Gdzie jest ten temat???

Gość gość
Kolejny 🌻 a weź przestan, Ja wtedy to dopiero dałabym dzieckakowi prawdziwy powód do histeryzowania, no litości no!1 dziecko urzadza ci sceny bo ma kaprys zrobić kupe do pieluchy? może nich jeszcze zacznie ci srac na twoją poduszke i histerie urzadzac ,gdy zaproponujesz sedes

Gość gość
Potwierdzam, Tasmanska sama powinna sie leczyc a nie przesiadywac na forum i radzic innym matkom.