Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

antykoncepcja...

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkie Panie czy któraś z was bierze tabletki antykoncepcyjne Belara ? Jesteście z nich zadowolone ? I czy gdy dostanie się okres to się odkłada na ten czas tabletki ? :)

Gość gość
Krwawienie z odstawienia to nie okres

Gość Migea
Tabletek masz 21 i po skończeniu opakowania robisz 7 dniową przerwe, w tym czasie powinnas dostac krwawienia z odstawienia. Ja stosujesz hormony to warto tez brac osłone, ja zazywam Harmonelle, chroni przed zakrepica i osłabieniem wątroby, no i badaj sie regularnie.

Gość gość
niestety źle się po nich czułam i musiałam z nich zrezygnować. teraz szukam metody niehormonalnej i chyba zdecyduję się na komputer cyklu.

Gość gość
Jeśli myślisz o komputerze cyklu to polecam cyclotest my plan. Jest rewelacyjny. Cena nie jest wygórowana ma bardzo wiele przydatnych funkcji.

Gość gość
możesz powiedzieć dokładnie jakie są te dodatkowe funkcje? czym wyróżnia się ten komputer?

Gość gośćbdbj
Ja mialam je przepisane i nie zdazylam ich wziac, bo zaszlam w ciaze. Teraz zastanawiam sie nad spirala ale jakos jej nie ufam. Przy karmieniu bede brac tabletki i prezerwatywa potem chyba plastry i jeszcze pomysle nad ta wkladka:D

Gość małagonia_
A stosowała któraś z was plastry antykoncepcyjne? Zastanawiam się nad takim rozwiązaniem, bo podobno nie powodują tycia http://nielykam.pl/czy-stosowanie-plastrow-antykoncepcyjnych-wplywa-na-zdrowie/ . A tego tycia przez hormony trochę się obawiam... Tabletki raczej odpadają, bo wystarczy zapomnieć o jednej i już skuteczność zabezpieczenia spada.