Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wygląd to nie wszystko

Polecane posty

Gość gość

patrząc przede wszystkim na wygląd,szukając związku,to można się w niezłe g****o wkopać.Jestem ciekaw jak ludzie by się zachowali,gdyby się dowiedzieli że prześliczna blondi lub przystojny brunet,których zazdroszczą innym osobom,są chorzy na schizofrenię,są zakompleksieni i lubią się wyładowywa

Gość gość
nic im nie dolega a ty zazdrościsz, taka prawda

Gość gość
nikomu nie zazdroszczę,ale często się śmiałem myśląc jak kobiety,które sikały w gacie na widok mojego przystojnego ojca zareagowałyby,gdyby wiedziały jakim on jest czubem

Gość gość
Masz uraz. A nie wiesz ilu brzydali gryzą kompleksy i ukrywają przed wszystkimi poważne zaburzenia bo są mistrzami udawania kogoś innego? Nie wierzę brzydkim. Na 90 procent są fałszywi i chorzy z zadrości.

Gość gość
Jestem ładna. Chorzy psychicznie brzydale zniszczyli mi życie a i urodę częściowo też. Nic więcej nie muszę dodawać.

Gość gość
Przez wiele lat nie dostrzegałam zła w ludziach. Nie wiedziałam że istnieje zazdrość o cudzy wygląd, osiagnięcia, życie. Ktoś powie, bo niczego z tego Ci nie brakowało. Owszem. Dzięki temu była ufną szczerą osobą którą otoczenie bezczelnie oszukało i wykorzystało bo nawet nie wiedziałam że można tak postępować, mieć takie myśli wobec drugiego człowieka jak oni. Nigdy nie uwierzę wyraźnie brzydszej osobie. Autor może mówić co chce.

Gość gość
Zakładajac że Autor odziedziczył urodę po ojcu nie sądzę by chciał aby ludzie z tego powodu z mety brali go za świra. A najgorsze swiry w dziejach to zakompleksieni brzydcy ludzie z wieloma przykrymi doswiadczeniami z tego powodu. Glupi niski pokurcz z czarnym wąsem tepiący podobnych sobie a wynoszacy na piedestał blondwlosy niebieskooki ideał jest tu jednym z licznych przykładów niebezpiecznych quasimodo.

Gość gość
Następna :D

Gość gość
zadbaj o siebie zazdrosniku haha

Gość gość
Zazdroscił ojcu powodzenia i pierdzieli głupoty.

Gość gość
Ludzie atrakcyjni fizycznie łatwo nie mają tym bardziej kobiety.Są wiecznie obiektem zazdrości i zawiści brzydkich osób.

Gość gość
Uważaj bo autor wyzwie Cię od chorych psychicznie i wyżywajacych się. Wyżej wszystko zostało opisane i wyjaśnione. Jedyna reakcja to "Następna:)" szkoda się produkować w temacie idioty.

Gość gość
wyglad to nie wszystko

Gość gość
Wygląd to nie wszystko. Liczy się rozum którego u pustaków powtarzajacych w kółko jedno niezależnie od tego co ileś osób im tłumaczy, próżno szukać.