Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sasetttka

Pomocy

Polecane posty

Gość Sasetttka

Jestem po 30-tce, zawsze mialam regulrany okres, lub prawie regularny. Nie mialam seksu przez prawie 4 lata, poznalam kogos i przespalismy sie raz, z prezerwatywa, na pewno nie pekla, pozatym on konczyl na zewnatrz, ciaza jest wykluczona. Pytanie dlaczego spoznia mi sie okres? juz prawie 3 tygodnie... Czy mogly mi tak zwariowac hormony po tak dlugiej abstynencji? Dodam jeszcze, ze w miedzyczasie mialam ciezka podroz, na drugia polkule, 9 godzin lotu, zmiana klimatu, tydzien pozniej ciezki test fizyczno-sprawnosciowy, czyli dosc duzy wysilek fizyczny.

Gość gość
Przez podróż :) jak zobaczyłam tytuł od razu wiedziałam że o ciążę się rozchodzi:D ale test zrob.. Niby szans brak ale licho wie czy nie jesteś w tym 1% wpadek z gumek

Gość Sasetttka
dzieki wielkie za odpowiedz, ale ja taka podroz na druga polkuje odbywam raz do roku i nigdy nie mialam takich rzeczy, zawsze okres prawie jak w zegarku. Tylko ze tym razem mialam do tego ciezki test fizyczny. Myslisz, myslicie, ze sex po takiej abstynencji mogl mi tak rozregulowac gospodarke hormonalna? nie wiem czy to mozliwe

Gość Sasetttka
help

Gość gość
Zazwyczaj podróż ma wp lyw, to ze wcześniej bylo ok nie znaczy że zawsze będzie. Wysiłek tez mógł, stres itp powinnaś pójść do lekarza