Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HayleyyM

Problem z chłopakiem

Polecane posty

Witajcie dziewczyny, Mam mały problem, nie jestem dobrze doświadczona w sprawach damsko-meskich i nie wiem co mam zrobić. mam chłopaka od poł roku. Oboje studiujemy, dlatego tez widujemy sie raz w tygodniu. Mieszkamy od siebie bardzo daleko (ok 30 km). ale mam wrażenie, ze on robi wszytsko żeby sie ze mną nie spotkac. Niby wciaz mi powtarza że mnie kocha i że uwielbia spedzac ze mna czas, ale...czesto sie zdarza tak, że nie może bo jest przeziembiony, albo ma rzekomo nauke, albo że musi auto gdzies zawieźć. I jak z nim otym rozmawiałam to od razu sie wścieka i mówi że nie poswieca mi duzo czasu, i że jak mi sie nie podoba to mam sobie wymienic na inny model. Nie wiem czy ja za dużo wymagam? Czy faktycznie on ma mnie w d***e. Dodam że to informatyk, z nimi jest cieżko. Nie wiem co mysleć..Bardzo go kocham, ale czasami mysle, że nie jestem mu potrzebna

Gość gość
Uwierz mu co ci pozostało,miałam tak samo jak ty teraz planujemy wspólne życie itd...

Z informatykami jest bardzo ciężko, to fakt :D Ja proponuję, żebyś z nim porozmawiała. Zwyczajnie, na spokojnie, bez jakiejś spiny czy agresji. Powiedz czego potrzebujesz. Przecież w związku chodzi właśnie o poświęcanie sobie czasu. A skoro sugeruje Ci, żebyś wymieniła sobie na lepszy model - to w końcu to zrób, jak będziesz czuła się niekochana i niezauważana :) w końcu związki zmierzają do ślubu - chciałabyś spędzić całe życie z osobą, która nie poświęca Ci uwagi? :) Pół roku to jeszcze niedługo - zobaczysz jak znajdziesz mężczyznę, od którego naprawdę poczujesz troskę, miłość i szacunek - na Windowsa machniesz ręką i stwierdzisz, że byłaś głupia :D